Nytt tech-selskap – Stor dag for norsk innovasjon – gratulerer – en valp og we love Spaces

Enda et nytt tech-selskap vi skal rekruttere for

Om vi gleder oss til å komme i gang. Selskapet som skal ta verden med storm, Novelda, skal ansette 2 x Application Embedded Engineers. I dag har vi hatt oppstartsmøte og fått hilse på de utrolig dyktige ansatte. Og ser du ikke hva det er på bildet (ja den er så liten) så kan vi meddele at dette er et fullverdig radarsystem. I stand til å fortelle om det finnes mennesker i et rom, selv om menneskene ikke rører seg. Vi setter i gang prosessen allerede til uken. Ønsker du mer info allerede nå så ta kontakt med jonas@avantgardesearch.no All kontakt er selvfølgelig 100% konfidensielt.

Vi gratulerer

Denne uken går våre gratulasjoner til PG Flow Solutions og Norvestor som sikret seg en utrolig dyktig kandidat som går inn i stillingen som Compliance & Legal Advisor. Vi takker alle kandidater som viste interesse i denne fantastiske stillingen. Setter stor pris på tiden dere satt av til søknad og intervjuer. Vi gratulerer også Airthings med enda en ansettelse gjennom AvantGarde Search for Senior Embedded Utvikler. En stor ære å jobbe med et så kult selskap og en så fin gjeng. Til slutt må vi få gratulere vår nye kunde i Stavanger, Kairos Technology med lanseringen av Kairos Control Room Assistant. Et produkt som er helt nytt i verden. En historisk dag for Norge som innovasjons-nasjon.

F**k up nights kommet til Norge

Kult at det skjer slike ting rundt forbi og denne uken var Jonas og Fathia på en slik kveld hos Madserud Proptech Hub. Her delte tre suksessfulle grundere sine «biggest f**k ups» og hva de lærte av dem. En ypperlig mulighet for oss selv til å lære, og ikke minst en kul mulighet til å møte andre grundere i Oslo området. Slike kvelder blir det mer av, det er helt sikkert.

Bursdags-Nina

Da var ho halvveis til 90, vår egen Cowgirl som hun selv kaller seg. Kjenner vi Nina rett så ble det nok en heidundranes fest med masse god mat og drikke. Gratulerer så mye Nina. We love you!

Spaces – overalt

Selv om vi trives best hos Spaces i Tollbugata (hjemmet vårt) så er det utrolig kjekt å kunne bruke Spaces ved andre lokasjoner også. Så etter oppstartsmøte hos Novelda fredag morgen i Nydalen, ble det arbeidsdag på Erik og Jonas fra Spaces Nydalen. Love you Spaces.

I media igjen

Denne gang var det E24 som ville få litt input fra vår egen Erik Falk Hansen. De skriver en sak om internships for studenter og ønsket at Erik delte noen originale tips om hvordan man går fram for å finne internship for neste sommer / år allerede nå. Erik, i kjent stil, satte ingen grenser i sine tips og ville få fram at man faktisk kan gå ut og finne sitt drømmeselskap å jobbe for, ganske enkelt.

Gøy med invitasjon fra kunde i Stavanger

En kunde av oss, Interwell, i Stavanger inviterte Ingunn og Nina til sin “Tech-Day” torsdagen for en kaffedrøs og prat om fremtidige oppdrag. Der ble de tatt i mot med åpne armer og fikk se på ulike teknologiske løsninger innen olje og gass. Det er stort på fokus på teknologi i olje-hovedstaden, og kampen om de beste hodene er så avgjort i gang. Neste uke stiller Team Girls on Fire på Nordic Edge for å møte både software utviklere, spesialister, ledere og spennende teknologibedrifter. Vi er en innovasjon-nasjon – det er det ingen tvil om. Lykke til, #girsonfire.

Hva annet?

Vel Hege har droppet etternavnet sitt på FB. Ikke vet vi hvorfor. Ingunn har endret navn på vår interne slack gruppe og heter nå Æ Lile lega, ikke vet vi hvorfor.  Så hadde de endelig kake på Spaces, men Jonas og Arnfinn var såpass dumme at de ikke rakk ned i kafeen før alt av kake var utsolgt. F**k up deluxe.

Scampi

Alt vel tross hundesykdommen som sprer seg rundt landet. Har nå nært seg å gi “high-five” og fått en lekehai som hun valgte å spise ut alt innholdet i over natta.

Som alltid takker vi alle våre følgere og heiagjeng. Vi føler vi virkelig er i vinden for tida, men er såpass ydmyke at vi alle vet at det kreves mye hardt arbeid framover. Vi skal gi alt som alltid.

Nyt helgen masse!
Hilsen alle oss AvantGardere


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.