Ukeslutt – Tech – UK – Firmatur – Jobb – Employer Branding

Uken er snart omme og da er det tid for vår uformelle oppsummering av uken som har vært og livet i AvantGarde Search. Liker du disse oppdateringene så følg oss gjerne også på Instagram. Der legger vi ut flere bilder fra uken som har vært.

Firmatur

Det var stas å samle hele selskapet for tur til Manchester. Byen Erik har bodd i store deler av sitt voksne liv og byen hvor han startet karrieren innenfor rekruttering. «I Love Manchester» sa de alle høyt etter 3 dager i denne utrolig kule byen. Her hadde vi samling med et annet start-up rekrutteringsselskap, hadde masse god mat og drikke, shopping, karraoke, Comedy Store og ekte Sunday Lunch på landsbygda. Nå håper vi at vi når vårt neste mål slik at vi snart kan ta en tur tilbake. Det skal jo tross alt være gøy å jobbe i AvantGarde Search.

Hvilke stillinger jobber vi med i Oslo?

Vi har masse spennende stillinger i Oslo-området både på spesialistsiden, salgssiden og ledersiden. Vi er ute etter Full-Stack Developers både i Oslo, Lysaker og Asker for utrolig spennende selskap. I tillegg er vi på utkikk etter Junior Embedded Developer og Product Manager for Miros i Asker, Senior Front-End Developer i Oslo og Senior Embedded Developer i Oslo. På salgsfronten rekrutterer vi for tre to utrolig spennende stillinger med Airthings i Oslo hvor vi skal ha Nordic Key Account Manager FM og Nordic Partner Account Manager og kanskje den råeste E-Commerce stillingen i Oslo akkurat nå; Amazon E-Commerce Manager. I tillegg leter vi etter Application Sales Engineer for Radiocrafts og mange andre stillinger som du kan lese mer om her på hjemmesiden vår.

Hvilke stillinger jobber vi med på Vestlandet?

I Stavanger og Bergen skjer det også mye og vi jobber med noen utrolig spennende selskap og stillinger. Eldor Technology skal ansette både Software Utvikler og Technical Product Manager, PG Flow i Ålesund ansetter Senior Prosjektkontroller, Xait i Stavanger ansetter 2 x Business Developers. Flere stillinger kan du lese om her på hjemmesiden vår.
Studiogjest
Vår egen Fjellgeit, Hege Davidsen, var denne uken gjest i Jobreg studio for å snakke om hvordan hun fikk drømmejobben i AvantGarde Search. Gøy at et lite selskap som oss får oppleve slike ting og utrolig gøy for Hege som bare for 6 måneder siden jobbet på sportsbutikk i Bodø og på en to tre pakket sekken og kastet seg på flyet til Oslo. Sendingen kan du se HER og kjenner du noen som er på utkikk etter drømmejobben så tips de gjerne om denne sendingen.

Jonas og Fathia i gang

Jonas og Fathia har knapt vært i selskapet og de har fått masse spennende møter. I dag var Jonas på sitt første kundemøte og det med et av de mest spennende teknologi / AI selskapene innenfor oljebransjen, RagnaRock Geo. Så fikk han også prøvd eple-og kanelbolle på Forskningsparken. Et must have på en fredag.

rhdr

Ny artikkelserie fra Erik – Employer Branding

Employer Branding blir viktigere og viktigere i en rekrutteringsprosess, kanskje spesielt for start-ups og scale-ups. Hver onsdag de neste fire ukene skal vår egen Erik Falk Hansen publisere noen råd om hvordan du kan sørge for at ditt selskap opprettholder / styrker selskapets Employer Brand i rekrutteringsprosessen. Artiklene vil bli lagt ut på LinkedIn og er du ikke i nettverk med Erik så er det bare å legge han til. Her kan du lese den første artikkelen.

Hvorfor start-up / scale-up?

Det blir mer og mer populært å jobbe for start-ups og scale-ups. Denne uken skrev Erik en tekst om fordelene med å jobbe for slike selskap. Teksten har fått stor oppmerksomhet og kan leses her.

Scampi

Vi er naturligvis litt bekymret for denne hundesykdommen som går rundt og inntil man har funnet ut hva det er så er vi ekstra varsomme med vår Valpe-AvantGarder. So far so good og nå som de kalde kveldene ankommer så har hun fått en helt ny hettegenser i kjent AvantGarde stil.

oznorCOBR

Vi ønsker alle våre følgere en riktig god helg i det som ser ut som den siste helgen med sommervær.
Takk for at dere følger og heier på oss.


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.