Manchester – Talkshow – Tech – Startup life – masse mer

Det er snart helg og denne gang kommer ukeslutt innlegget fra oss en dag tidlig. Det er ikke annet en fordi alle AvantGarderdne skal på bonding og helgetur til Maaaaanncheeester. Vi sa nemlig at dersom vi nådde 90% av fjordårets omsetting innen juli i år så skulle vi ut på tur og om vi gleder oss…

Vi gratulerer

Denne uken har tre kandidater fått jobb med våre kunder. Vi gratulerer Christian Ensjø med toppstilling i Working Group Two, Trym Andreassen med HSEQ Manager stilling i PG Gruppenog Julian Piek i fantastiske Airthings En ære å få støtte disse spennende selskapene i deres vekst. Vi må også få lov å takke alle kandidatene som har vært med i disse prosessene. Er svært ydmyke for interessen og tiden lagt ned. Kanskje er deg deg neste gang 🙂

Nye stillinger

Flere nye stillinger ble lansert denne uken. I Stavanger lanserte vi  Technical Product Manager og Senior Software Developer med Eldor Technology i Stavanger i tillegg til Fron-End Developer og Full-Stack Developer med Porterbuddy i Oslo. Ellers jobber vi på en masse spennende stillinger fra leder- og salgstillinger til tekniske stillinger. Alle med raskt voksende teknologiselskap. For en full oversikt over stillingen så er det bare å besøke stillingsdelen av hjemmesiden vår

En genial ide for blinde på tur

Torsdag var vi så heldige å få besøk av grunder Marianne Hebnes på Oslo-kontoret vårt. Marianne reiser rundt i landet for å promotere hennes nyeste ide og produkt U-GO. Et verktøy som vil gjøre deg mye enklere for blinde og følger når man skal ut på tur. Du er helt rå Marianne og kommer til å gjøre braksuksess av denne geniale ideen.

Talkshow

Jobreg AS i Oslo skal begynne å holde talkshow om karriere og jobbsøk. Da var det et stort øyeblikk når vår egen Hege Davidsen ble spurt om hun kunne være gjest i det første showet som finner sted torsdag 12/09 @20:00. I dag hadde vi besøk at talkshow host og Daglig Leder Arild Sandberg med kameramann. Hege skal snakke om hvordan en Fjellgeit fra Bodø kapret drømmejobben i AvantGarde Search i Oslo. Det blir underholdning, live musikk og mye mer. Absolutt verdt å få med seg når det sendes live på Facebook.

Livet på spaces

Vi trives jo så utrolig godt her og kan i grunnen aldri se oss flytte noe annet sted. De er så flinke til å ordne og organisere og godt å være i et miljø med utallige andre grundere. Så var mandagens inspirasjons tekst i kafeen noe vi virkelig kjente oss igjen i.  You can`t stop the waves but you can learn to surf.

Dritten er borte

Vår kjære kollega og AvantGarder, Kennet fikk den vonde beskjeden om tarmkreft bare for to måneder siden. For noe dritt denne kreften er, men heldigvis så har vi gode nyheter å meddele i dette tilfellet. Operasjonene Kennet hadde i August fikk vekk hele dritten og for en gladmelding det var for Kennet, familie og alle oss nå på tirsdag. You rock sjef.

Manchester

Nei vi skal ikke på fotball. Vi skal ha en sosial tur uten fotball hvor vi også skal ut å spise og drikke med et annet suksessfullt rekrutterings start-up som Erik kjenner. Det blir masse gøy. Gode restauranter, masse shopping, spa, landsbypub på søndag og Comedy Store lørdag kveld. Det kommer helt sikkert noen bilder på Insta og Face.

Scampi

Nå er det husarrest på Scampi fram til de finner ut av hva som skjer rundt denne hunde-epidemien som går rundt her i Oslo. Heldigvis er hun så liten fortsatt at hun nok skal klare et par dager uten å gå ut på tur. Hun har jo terrassen hun kan leke på.

Nå er det bare å ønske alle en riktig god helg så håper vi gladbeskjeden vår egen Kennet er en beskjed alle de andre der ute som er rammet av denne dritten mottar snarest.

Nyt helge

Hilsen oss AvantGardere