SENIOR SOFTWARE DEVELOPER

For deg som er Senior Software Developer og som har lyst å jobbe med et unikt produkt som ikke finnes fra før, få eierskap til et produkt og videreutvikle dette produktet så er høstens store mulighet her og nå. 

Om stillingen

Stillingen som senior software developer går inn i utviklingsteamet. Stillingen krever en person som har evne til å samarbeide med forskere, forstå en problemstilling, og omsette det til en kode slik at noen kan utvikle det som trengs og hvordan bygge det. Sentrale oppgaver vil være å implementere, distribuere og administrere løsningens kjerne komponenter. I tillegg til å designe og implementere software av høy kvalitet ved å sørge for at løsningen kan er vedlikeholdes, at den er pålitelig, effektiv, dokumentert og levert innen gitte frister. Vedkommende vil delta i hele livssyklusen fra design til utvikling av prosess og til produksjonsstøtte. Arbeidssted er i flotte omgivelse i Stavanger.

Om produktet

Kairos Control Room Assistant er det første produktet til Eldor Technology. Kairos er et sanntids beslutningsstøtte system som hjelper kontrollrommets operatører ved unormale situasjoner. Her snakker vi sanntidsdata, funksjonell modell og kunstig intelligens for å finne mulige årsaker til unormale situasjoner, forutse mulige utfall av situasjoner, samt foreslå mottiltak for å komme tilbake til normal drift og unngå en eskalering. Dette er helt rått. Sjekk gjerne ut hvordan Kairos fungerer i denne videoen Kairos – AlarmTracker.

Om Eldor Technology

Eldor Technology er et start up selskap med solide eiere og med solide mål om vekst i inn- og utland med sitt unike produkt, Kairos, og med et solid og dyktig utviklingsteam hvor DU kan bli med. De har fått inn solide eiere, ProVenture og Skagerak Maturo, og nå går startskuddet for kommersialisering og vekst. I Eldor Techology får du jobbe med innovativ og disruptiv teknologi og du vil ligge i front på kunstig intelligens og cloud løsninger. Miljøet er uformelt, kreativt og kunnskapsrikt. En drømmearena for de som har lidenskap for teknologi og for de som ønsker et miljø hvor man kan si sin mening.

Hvem ser vi etter? 

Vi ser etter deg som har jobbet flere år innen programmering, og som snakker språk som Javascript, C#, React og/eller Python. Du har gjerne kjennskap og interesse for DevOps, Cloud, Kunstig Intelligens, Big Data Analytics og gjerne Stream processing. Du er selvstendig og har forståelse for agile metodikk, og tilpasser deg endringer. Must be fluent in Norwegian.

Hvor går veien videre? 

I første omgang trenger du kun å gå inn på linken under eller sende en e-post til rekrutteringsansvarlig, Nina Elisabeth Berge, på nina@avantgardesearch.no. AvantGarde Search har mye mer informasjon de kan sende deg om stillingen, og da kan du se om dette kan være noe for deg. Dette er helt uforpliktende og 100 % konfidensielt.

Klar til å ta gripe muligheten? Nøl ikke, ta kontakt nå. Innovasjonen venter ikke.