Technical Product Manager – Stavanger

Tenk å være produkt sjef for et produkt som ikke finnes fra før. Rett og slett et “one-of-a-kind-product”? Og hvor du får bli med i beslutningsprosesser og ta eierskap til det du jobber med? 

Om stillingen 

Vi søker en Technical Product Manager som har ansvaret for produktets suksess ved å jobbe tverr-funksjonelt med involverte parter. Stillingen rapporterer til CEO. Det vil etterhvert blir lederansvar, men ikke i starten. Stillingen krever en person som har evne til å samarbeide med forskere, forstå en problemstilling og kommunisere. Det er en viktig rolle for selskapet, og en spennende stilling hvor en får være med helt fra start. En får mulighet til å bli i beslutningsprosesser og bidra til å forme både selskapet og utvikle produktet videre. Sentrale oppgaver vil være koordinering mellom forskere, utviklere og brukere/krav, styring og utformning av produktet, planlegge og delta i salgs-møter. Arbeidssted er i flotte omgivelser i Stavanger.

Om produktet

Kairos Control Room Assistant er det første produktet til Eldor Technology. Kairos er et sanntids beslutningsstøtte system som hjelper kontrollrommets operatører ved unormale situasjoner. Her snakker vi sanntidsdata, funksjonell modell og kunstig intelligens for å finne mulige årsaker til unormale situasjoner, forutse mulige utfall av situasjoner, samt foreslå mottiltak for å komme tilbake til normal drift og unngå en eskalering. Dette er helt rått. Sjekk gjerne ut hvordan Kairos fungerer i denne videoen Kairos – AlarmTracker.

Industry studies show that industrial plants lose between 3-8 % of their production profit due to unplanned upsets or abnormal events. More than 50 % of these incidents happen due to a lack of situational awareness. 

Om Kairos Technology AS

Eldor Technology har nettopp byttet navn til Karios Technology. Kairos er et start up selskap med solide eiere og med solide mål om vekst i inn- og utland med sitt unike produkt, Kairos, og med et solid og dyktig utviklingsteam hvor DU kan bli med. De har fått inn solide eiere, ProVenture og Skagerak Maturo, og nå går start-skuddet for kommersialisering og vekst. I Kairos Techology får du jobbe med innovativ og disruptiv teknologi og du vil ligge i front på kunstig intelligens og cloud løsninger. Miljøet er uformelt, kreativt og kunnskapsrikt. En drømme-arena for de som har lidenskap for teknologi og for de som ønsker et miljø hvor man kan si sin mening.

The vision for Kairos is to enable the human operator to handle complex situations for more fields or plants without interruption, in a safer and more efficient manner.

Hvem ser vi etter? 

Vi ser etter deg med Master i Computer Science og med bred erfaring og forståelse for agile metodikk.  som har jobbet flere år innen programmering, og som snakker språk som Javascript, C#, React og/eller Python. Du har gjerne kjennskap og interesse for DevOps, Cloud, Kunstig Intelligens, Big Data Analytics og gjerne Stream processing.  Must be fluent in Norwegian.

Want to be one of the first to move into the future?   

Hvor går veien videre? 

I første omgang trenger du kun å gå inn på linken under eller sende en e-post til rekrutteringsansvarlig, Nina Elisabeth Berge, på nina@avantgardesearch.no. AvantGarde Search har mye mer informasjon de kan sende deg om stillingen, og da kan du se om dette kan være noe for deg. Dette er helt uforpliktende og 100 % konfidensielt.

Klar til å ta gripe muligheten? Nøl ikke, ta kontakt nå. Innovasjonen venter ikke.