Senior Software Developer – Jobbe med et produkt som ikke finnes fra før! – Stavanger

For deg som har lyst å jobbe med et unikt produkt som ikke finnes fra før, få eierskap til et produkt og videreutvikle dette produktet i et start up selskap med solide eiere og med solide mål om vekst i inn- og utland, har det nå åpnet seg en mulighet.

Kairos Control Room Assistant er det første produktet til Eldor Technology. Kairos er et sanntids beslutningsstøtte system som hjelper kontrollrommets operatører ved unormale situasjoner.

Her snakker vi sanntidsdata, funksjonell modell og kunstig intelligens for å finne mulige årsaker til unormale situasjoner, forutse mulige utfall av situasjoner, samt foreslå mottiltak for å komme tilbake til normal drift og unngå en eskalering. Dette er helt rått.

Sjekk ut hvordan Kairos fungerer i denne videon

Eldor Technology har fått inn solide eiere, ProVenture og Skagerak Maturo, og nå går startskuddet for kommersialisering og vekst. Derfor skal det nå bygges et sterkt teknisk utviklingsteam. Vi starter med å finne en Senior Software Developer som snakker og skriver norsk (must be fluent in Norwegian).

Kan du Javascript, C#, React og/eller Python, og har du kjennskap til DevOps, Cloud, Kunstig Intelligens, Big Data Analytics og gjerne Stream processing, så har vi veldig lyst å vite hvem du er.

I første omgang trenger du kun å gå inn på denne linken eller sende en e-post til rekrutteringsansvarlig Nina Elisabeth Berge på nina@avantgardesearch.no. AvantGarde Search har mye mer informasjon de kan sende deg om stillingen, og da kan du se om dette kan være noe for deg. Dette er helt uforpliktende og 100 % konfidensielt.