6 måneder uten tittelen Hodejeger – Vi elsker det!

Det er nå 6 måneder siden vi i AvantGarde Search innså noe vi selv mener skulle innsett for lenge siden: Tittelen Hodejeger var ikke noe vi lengre ville bli assosiert med. En tittel så vulgær, så lite tilknyttet det vi faktisk driver med og en tittel mange assosierer med menn i dress som tror de har fått oppgaven med å kun rekruttere andre menn i dress.
Det å være uten tittelen Hodejeger har ikke annet enn vært svært befriende. Samtidig er det ingen ting som gjør meg så glad når jeg ser andre fra rekrutteringsbransjen som heller ikke bruker denne tittelen. Gode kandidater er mer enn hoder. Gode kandidater jaktes ikke og gode kandidater vil, og skal ikke bli jaktet.

Jeg tror endringen i tittel helt klart har vært med på å gjøre at moderne og framtidsrettede selskap rundt Oslo og rundt Stavanger velger å bruke våre rekrutteringstjenester ifb. med rekruttering av ledere, spesialister og salgspersonell. De vil ei heller blir assosiert med en tittel som på Wikipedia nevnes i forbindelse med skalpering.

Nå skal vi fortsette å source, søke, tilrettelegge og mye mer for at våre kunder fortsatt skal sikre seg de beste kandidatene iht. erfaring, kompetanse, utdanning, kultur og motivasjon.

Så gleder vi oss allerede til 1-års jubileum for #ikkelengrehodejeger og #framtidenstalentsourcer

Erik Falk Hansen
Chief Talent Sourcer
AvantGarde Search
efh@avantgardesearch.no / 40 43 54 93
www.avantgardesearch.no