To nye stjerner – grønne leveranser – Ålesund – moderne annonsering og en valp!”

Uken er snar over og da er det på tide at oss AvantGardere deler litt av alt som har skjedd hos oss i uken som har gått og som alltid på en litt uformell måte.

To nye stjerner

JONAS OG FATHIA. Vi er så glade å få disse to på plass hos oss. Rett ut fra universitet / høyskole» og inn i arbeidslivet. Jonas som skal jobbe med rekruttering inn mot tech-selskap i energibransjen og Fathia som skal jobbe inn mot fin-tech og prop-tech. De skal begge skrive en introduksjonstekst neste uke så følg med. Velkommen dere! NB. Jonas har like dårlig og tørr humor som Kennet.


PORTERBUDDY – EN GRØNNERE MÅTE FOR LEVERANSER

Om vi er stolte og ydmyke… Enda et av de mest lovende scale-up tech-selskapene i Norge som har inngått samarbeid på rekruttering med oss. Neste uke lanserer vi stillinger for Senior Front-end utvikler og Full-stack utvikler. Allerede nå kan du kontakte hege@avantgardesearch.for mer info. Så må du jo også gjerne sjekke ut hjemmesiden til Porterbuddy. Utrolig mye spennende som skjer der.

 

stillinger vi jobber på

Vi jobber på masse spennende stillinger fra lederstillinger til tekniske stillinger og stillinger innenfor salg- og marked. Nå er det så mange stillinger at vi ikke har plass til å skrive om de her, men les mer på https://avantgardesearch.no/available-positions/

spaces, tollbudgata 2 år

Det ble en utrolig flott og kul takterrasse fest forrige fredag. Værgudene var med oss, DJ spilte noen kule tunes og det var bøttevis av god mat og drikke. Vi fikk til og med besøk av en kunde som ble med på festen og det var utrolig kjekt Anja. Ryktene sier at det bar videre til piano bar for oss alle og at det ble en sen kveld, men det er bare rykter…. Må få lov å si tusen takk til Manuela på Spaces som arrangerte denne fantastiske festen.

Så ble det Ålesund

Våre hovedfokusområder er Oslo og omegn og Stavanger, men vi har fått mulighet til å støtte PG Gruppen med rekruttering i Ålesund for Senior Project Controller. Nina, som har ansvar for dette, har nå «fallen in love» med folket i Ålesund og vil ha flere stillinger der oppe.  Sunnmøringer er så trivelige.

Moderne annonsering

Vi prøver alltid å tenke nytt iht. hvordan vi deler stillinger, da spesielt iht. Sosiale Medier. Denne uken fikk vi stor suksess med video av CEO i Airthings, Øyvind Birkenes som ble brukt iht. å markedsføre stillingene vi jobber med i selskapet. Post ble publisert torsdag morgen og 24 timer senere er den blitt sett av over 13000 mennesker allerede.  Det samme gjaldt for en stilling som BDM i Xait i Stavanger. De ser etter kreative personer litt utenom det vanlige og hva var vel bedre enn å bruke bildet nedenfor? Per nå er posten sett av 17000 + på LinkedIn.

Scampi

Så var det Scampi til slutt. Alt er bra med henne og nå er hun snart ikke en valp lengre. Favorittmaten (utenom hundemat) er fortsatt agurk og kyllingvinger og som snacks så er det ostepopp som er det store.

Da er det bare å ønske alle en riktig god helg og så får vi håpe sommeren viser seg fram for en siste gang!

Hilsen alle oss AvantGardere!