Fra “Valley Champion” til Energi-bransjen

Det er med stor glede at jeg nå har inntatt rollen som Talent Sourcer i AvantGarde Search. Som en del av selskapet videre satsing skal jeg, i samarbeid med Daglig Leder Erik Falk Hansen, eksklusivt fokusere på rekruttering av ledere, spesialister og salgspersonell inn mot Energibransjen her på Østlandet.
Ila de neste ukene og månedene skal Erik og jeg rundt å treffe framtidens selskap innenfor energibransjen. Vi skal lære mer om hva som skjer og hvilke rekrutteringsbehov selskap har i tillegg til å fortelle om våre moderne og agile rekrutteringstjenester.

Om du er interessert i et møte i september så er det bare å ta kontakt. Som selskap har AvantGarde Search lang erfaring fra å jobbe inn mot selskap innenfor oljen og har blant annet rekruttert for selskap som TGS, Magseis, Cognite, CGG, EMGS, Xait, PG Flow og mange flere.

Jeg nåes på jonas@avantgardesearch.no / 97 06 02 18. Ellers må du gjerne sjekke legge meg til som kontakt på linkedin

Vil du lære litt mer om meg? Da må du gjerne lese videre 😊

 

Med Elg, og grønne trær som naboer, vokste jeg opp i Aurskog Høland Kommune. Men det tok ikke lange tiden før jeg ville oppleve noe mer. Skog, dyr og fin natur var ikke nok. Andre året på videregående reiste jeg over dammen til USA for å lære mer om andre kulturer. Det viste seg at dette året skulle bli helt fantastisk.

USA ble et sted hvor jeg lærte mye om meg selv, men også mye om andre. Det var veldig mye kulturelle forskjeller i form av hvor åpne og hjelpsomme folk var, noen jeg ønsker å ta med meg inn i næringslivet her i Norge. Den store suksessen ble at jeg fikk være med å spille fotball der over og at vi ble «Valley Champions» med meg som kaptein.

Rett etter videregående startet jeg på bachelor i økonomi, der jeg også fikk muligheten til å reise på utveksling. Her var jeg ikke vond å be, men denne gangen gikk turen til Australia. Akkurat som forventet ble også dette året fantastisk. Det gav meg også den motivasjonen jeg trengte for å begynne på mastergraden. Her falt valget på Industriell økonomi.

Alt dette har gitt meg en god grunnmur, når jeg nå skal begynne som Talent Sourcer hos Avantgarde Search og skal i samarbeid med Erik sørge for at vi blir det ledende rekrutteringsselskap innenfor mitt område, energibransjen.