DN, takterrasse, valp, HR, tech og mye mer – Her er første ukeslutt etter ferien :-)

Uken er snart over og selv om vi i AvantGarde Search har jobbet hele sommeren så føler vi vel nå at sommeren er over sånn ferie-messig og at de fleste nå er tilbake i jobb. Da passer det fint å være tilbake med vår noe uformelle oppsummering av uken som har vært.

Hva skjer?

Denne uken har vi lansert nye stillinger med eksisterende kunder som vi rett og slett digger. Xait i Stavanger skal ansette Business Development Manager, Airthings i Oslo skal ansette Nordic Key Account Manager FM og Nordic Partner Account Manager, Radiocraft skal ansette Sales Engineer og Effera skal ansette Senior Selger i Oslo for salg inn mot entreprenørbransjen. Neste uke lanserer vi fire stillinger med enda et av Oslos kuleste og mest ambisiøse teknologiselskap. Vi vil ikke gå ut med mer info før til uka, men vi skal finne de beste full-stack og front-end utviklerne. Info kommer til uka.

Stillinger

Vi har aldri hatt så mange stillinger som vi har nå og blir for mye å skrive om her. Det du heller kan gjøre er å besøke vår stilling ledig side her på hjemmesiden. Kort forklart så har vi stillinger i Oslo, Bergen og Stavanger innenfor Salg, Business Development, Utvikling, Data Science og mye mer.

6 måneder uten hodejeger tittel

Da er det 6 måneder siden vi sa NEI til å kalle oss Hodejegere og ja til å kalle oss noe som er mye mer i tråd med jobben vi gjør og næringslivet i 2019. En egen tekst kommer om dette til uka, men det har vært deilig å ikke lengre bli assosiert med denne konservative og vulgære tittelen. Jakt og hode i samme ord hører ikke hjemme i vår verden.

Media igjen

Det at vi ofte blir brukt av medier både i Oslo og Stavanger iht. rekruttering og arbeidsliv ser vi på som et bevis på at vi leverer kvalitet i arbeidet vårt, er relevante iht. næringslivet i 2019 og at vi er de som tørr å ha meninger. Forrige uke hadde RA / Dagsavisen  et utrolig bra og viktig intervju med våre to Chief Talent Sourcere, Nina og Ingunn, om HR og deres rolle i etterkant av oljekrisen og de flere tusen nedbemanningene som fant seted. Saken er bak betalingsmur, men kort forklart så tar Ingunn og Nina et oppgjør med de som gjør det vanskelig for HR å utføre sin rolle i slike vikte prosesser.

DN; Mandagsmøtet er tilbake

Enda en ting som er tilbake etter sommeren og vår egen Erik Falk Hansen var igjen gjest i studio for å svare på spørsmål fra lyttere til denne populære podden.  Journalist Nora Rydne og kommentator Eva Grinde i Dagens Næringsliv var som alltid på plass og da blir det godt liv i studio. Podden er ute fra og med mandag neste uke. Du finner den her

Spaces Tollbudgata 2 år – Da blir det “Terrace party”

Vi har vært på Spaces i snart 6 måneder og elsker det. Fantastisk sted å være med utrolige mange spennende selskap. Enda bedre; De som jobber for Spaces i resepsjon, kafe osv. er bare helt suverene og gjør at man gleder seg hver dag til å gå på jobb. Nå feirer de 2 år siden åpning og da må man jo ta i bruk takterrassen og lage en skikkelig fest. Vi får lov å ta med folk “uten i fra” så har du tid fredag 16.08 fra 17:00 så ta kontakt med Erik på 40435493 så fikser han plass. Her blir det grillings, sol, DJ og masse godt å drikke.

Nye ansatte

Fredag begynner to nye utrolig dyktige Talent Sourcere hos oss i Oslo. Vi velger å ikke si så mye mer før neste fredags tekst, men vi har gledet oss veldig til å få med Fathia og Jonas på laget . Hva er vel bedre enn å begynne med en takterrassefest første dag etterfulgt av helgetur om bare et par uker fram ti tid?? Velkommen dere. Dette blir gøy.

Energi og moro er et must

Om det er aldersforskjellen eller om det bare er Arnfinn som ikke henger helt med så var den en utrolig god reaksjon fra Hege da Arnfinn ikke forstod at det var mulig å bruke selvutløser på kamera på mobil. Herlig bilde og slik energi er helt essensielt for at vi skal gjøre en god jobb for alle våre kunder og kandidater.

Ingunn stakk av

Neida, hun har ikke slutta i jobben, men siden hun fortsatt ikke innser at Stavanger ikke er riktig for ei som hater regn og kaldt vært så måtte hun igjen på en liten tur til varme strøk. Vi gleder oss til å få henne tilbake, men heldigvis har vi en jobb som gjør at det går fint å jobbe “remote”. Eneste som irriterer oss er at Ingunn daglig poster bilder av sol og strand på slack-gruppen vår og prøver å gjøre oss misunnelige. Funker aldri Ingunn.

Scampi

Vår egen valpe-avantgarder, Scampi har hatt sin første sommer, første bad og første svømmetur. Vet ikke helt om hun likte å være i vannet, men sommeren elsket hun. Selv når det regnet trivdes hun godt i sin nye regnfrakk.

 

Vi ønsker deg en riktig god helg og nyt den siste delen av sommeren!

Hilsen alle oss AvantGardere