Senior Selger – Teknologiløsninger for entreprenørbransjen – Oslo

Har du et brennende engasjement for salg og hva teknologien kan gjøre med framtiden vår? Kunne du tenke deg å ha overordnet ansvar for å ta smarte og framtidsrettede IoT løsninger ut mot entreprenørbransjen på Østlandet? Ønsker du å jobbe for et selskap i sterk vekst som er stolt nordisk partner til Telia og Microsoft? Da håper vi at du gjerne er med videre! Velkommen til Effera!
Effera er et innovativt teknologiselskap som jobber inn mot markedet med effektivisering ved hjelp av software og teknologi. Effera arbeider i dag mot de største entreprenørene i Norge og Sverige med hovedmål om å skape en enklere hverdag for personell og prosjekt. Nå synes vi det er på tide å få første kvinne / mann i Oslo-området som kan overta det overordnede ansvaret med å videre bygge vår satsning inn mot entreprenørene på Østlandet.

Som ansatt i Effera vil du få representere det nyeste innenfor teknologiens verden i din dialog med nye og eksisterende kunder. Du vil oppleve korte beslutningsveier og lite byråkrati, og oppleve at du virkelig er med og påvirker vår videre suksess innenfor bransjen. Ikke nok med det; Du vil også gå inn i en rolle hvor vi ønsker å gi deg muligheten til å videreutvikle deg selv og din kompetanse, da gjennom kompetanseheving i form av interne samlinger, konferanser og lignende.

La oss fortelle deg litt mer om stillingen

Målet med en ansettelse i Oslo er å virkelig sette oss på kartet på Østlandet som leder av digitale løsninger for entreprenørbransjen. Her skal du etablere nye kundeforhold, ivareta og videreutvikle de kundene som allerede er på plass og sette ditt preg på veien vår videre.

Du vil få overordnet ansvar for å initiere og gjennomføre tiltak innenfor følgende:

  • Bygge opp egen kundeportefølje.
  • Salgsansvar for egen kundeportefølje i henhold til prognoser.
  • Målrettet oppfølging av kunder.
  • Utarbeide egne salgsprognoser sammen med leder.
  • Ansvarlig for at relevant informasjon er oppdatert i bedriftens salgssystem.
  • Besøke relevante messer og konferanser.
  • Være aktiv på Sosiale Medier, da spesielt LinkedIn.

Hvem ser vi etter?

Vi nevnte innledningsvis «brenner for salg og teknologi». Det er absolutt det viktigste. Samtidig ønsker vi en person som har en «hunter» profil, men som samtidig kan drive med KAM og forretningsutvikling. Ja rett og slett en ruvende god Senior Selger og KAM som har gode resultater å vise til. Ellers brenner du for å levere god service til kunder, du har erfaring med å selge inn på flere nivåer (teknisk ledelse, C-suit og Procurement), du har lyst å være med å skape noe og samtidig har du helst utdanning innenfor salg, marked eller teknisk.

Hva annet kan vi tilby?

Foruten det vi har nevnt ovenfor så er det masse annet vi synes er spennende med både stillingen og Effera som arbeidsgiver. Her vil du virkelig få muligheten til å være med å påvirke og styre din egen hverdag. Du vil få nærkontakt med svært spennende selskap og prosjekter og hele tiden vite at teknologien og løsningene du selger er markedsledende og svært relevant for framtiden. (Se gjerne denne korte filmen her) Ellers vil du jobbe for et selskap som skal være ledende innenfor IoT, et selskap som har en plan og struktur for hver enkelt ansatt og hennes / hans videre karriere og for et selskap som er Nordisk partner til Telia på IoT og Microsoft. Sist, men ikke minst; Vi tilbyr gode lønns- og pensjonsordninger samt en rekke andre goder.

Veien videre

Nå ønsker vi virkelig å høre fra deg. Du kan søke direkte via denne linken . Alternativt kan du ta kontakt med vår rekrutteringspartner i AvantGarde Search, Erik Falk Hansen (efh@avantgardesearch.no / 40435493). Erik har mye mer info han gjerne sender til deg før du søker.

Vi gleder oss til å høre fra deg og skal gjøre alt vi kan for at alle søkere mottar individuelt svar iht. status på søknad.

Velkommen til framtidens IoT selskap.