Pride – Love – Kaker – Vestlandet – Tusen takk og mye mer

Da er det klart for siste ukeslutt tekst før ferien og for et par siste 2 uker det har vært i Avantgarde Search korte liv. Ny rekord måned, masse gøy, medgang, motgang, latter, tårer og så må mye mer.

Tusen takk 1

Vi vil med hele våre hjerter få takke alle selskapenes vi har vært så heldige å få jobbe med de siste 12 månedene iht. rekruttering. Vi er evige takknemlig og gleder oss til veien videre med mange av dere: Miros, Sonitor, Forkbeard Technologies, Halodi Robotics, Effera, Cognite, Ocean Sun, Disruptive Technologies, 4 Subsea, Goodify, PG-Group, Pumptech, Integrate Renewables, VisionIO, Xait, TCO, Airthings, Attensi, Radiocrafts, ZTL, BriNorhull, Computas, AKOFS, WG2, Pilotech, iSURVEY, TGS, Sisterne Drift,  ContinYOU, Blueday Technology, Toolserve, EMGS og mange flere. We love you all og elsker at dere også er nytenkende innenfor deres felt.

Tusen takk 2

Kandidaten er kanskje den viktigste part i en rekrutteringsprosess, noe som ikke alltid en tenker på, spesielt dersom man ser på hvordan mange kandidater blir behandlet av bransjen. Vi, og våre kunder kan si at vi verdsetter en hver kandidat som viser interesse i våre kunder. Tiden dere bruker er vi utrolige ydmyke for og tusen takk for at du har vært interessert i en eller flere stillinger. Om ikke det var riktig denne gang så kan det plutselig være riktig neste gang.

Når en pepperkaker baker

Er dette Norges kuleste og mest omtenksomme fyr? Ikke langt i fra i alle fall, og da alle oss AvantGardere var samlet i Stavanger forrige uke så tok Hege og Erik en tur opp på Kafe Go nok til Eddi Eidsvåg. Spis så mye dere vil sa han, og det gjorde vi. Hege mente det var det beste skolebrødet hun noen gang hadde smakt, mens Erik måtte spise to av samme kake. Anbefales på det sterkeste, så er du i gamlebyen i Stavanger, ja da må du ta turen innom.

Vestlandet

Om ikke varmen i luften er kommet enda så er det varmt rundt oss i på Vestlandet. Nå har vi fått muligheten til å inngå et svært spennende samarbeid med Proaktima hvor vi skal være med å rekruttere en rekke nøkkelpersoner for dem i Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo. “Et annerledes konsulentselskap” kaller de seg. Det liker vi.  Ikke nok med det, vi er også i gang med å søke etter en R&D Engineer for TCO i Bergen og vel så spennende: Vi søker en Senior Prosjektkontroller for Norvestor-eide PG-Group i Langevåg. Info om alle disse stillingene kan du finne på vår hjemmeside eller på våre sider i Sosiale Medier.

Forsiden

Det ble forsiden i Rogalands Avis på Ingunn og Erik forrige lørdag. De gikk ut mot en av de lokale NAV lederne, som etter deres mening var langt ut å kjøre i hans tips om jobbsøk og hans oppdatering på jobbmarkedet. Kun  23% av stillinger utlyses sa NAV lederne. Vel en 7 åring har gode nok matematikkunnskaper til å se at det ikke kan være mulig.

Sommerfesten

Vi måtte jo ha en aldri så liten sommerfest og denne gang kom Oslo-gjengen over til Stavanger. Det ble mang en latter og denne gang stort sett når det gjaldt Arnfinn. Han tok vekk skjegget samme dag og da Ingunn ankom restauranten spurte Erik henne om hun hadde hilst på “Trond”. Nei sa hun og gikk bort til “Trond”. Først da hun hadde tatt han i hånden skjønte hun at det var Arnfinn.  NB. Får du mulighet til å være med Arnfinn på byen så sørg for at du ser han danse. En opplevelse. Stor opplevelse.

Hva annet?

Kennet er på en øde øy på Vestlandet og henger med frittgående lam. Ingunn har stukket til Portugal og Hege hev seg med på pride paraden. Scampi gleder seg til Danmarksferie og vi er alle superydmyke for at så mange selskap der ute ser nytten i å bruke et selskap som oss. Et selskap som skal være driveren for moderniseringen innenfor bransjen og et selskap, som i sammen med våre kunder, skal lede vei i kampen for likestilling og diskriminering.

Lag deg en fantastisk sommer. Ta vare på hverandre og husk: LOVE IS THE KEY

Vi høres en gang i august.

Love fra alle oss AvantGardere