Kvinner, kule tech-stillinger, en boks og mye mer (innholder product-og fetter placement)

Hvor blir det av sommeren og lyse tider? Ikke vet vi, men her kommer en tekst med et lite lysglimt. (håper vi) Her kommer teksten: Uken som har vært.

Media og kjønnsdiskriminering

Atter en gang brukte Dagens Næringsliv vår egen Erik Falk Hansen for innspill til en sak om karriere. Denne gangen handlet det om hva som trigger den yngre generasjonen når det kommer til karrierevalg. Spesielt gøy var det at DN brukte et sitat fra Erik som overskrift til saken; Nå er det klima klima klima som gjelder-så til de grader . Ellers kan vi nevne at Erik igjen traff spikeren på hodet da han skrev en tekst om kjønnsdiskriminering i rekruttering av ledere. Teksten Når gutteklubben Grei rekrutterer tok helt av og Erik nevner selv i teksten at han ofte er flau over å jobbe i en bransjen hvor folk kaller seg Hodejegere. Bare positive tilbakemeldinger å få, bortsett fra en mannlig Hodejeger (ikke sant) som mente Erik burde finne seg noe annet å gjøre dersom han var så flau på bransjen vegne. #saklig

enda flere Nye stillinger lansert

Denne uken lanserte vi stillingene: Embedded / Firmware Developer og Application Support Engineer med supre Radiocrafts på Sandaker, eller det de kaller Nordpolen. Annonsene er nå ute på Finn ,vår egen hjemmeside og på Startupmatcher. En del av vår prosess er å kunne gi kandidater så mye som mulig info på forhånd (før de søker) og sender du en email til hege@avantgardesearch.no sender hun gjerne info over til deg.

Godt med liv i stavanger

Stavanger Energy Conference har vært i fokus denne uken for Stavanger-AvantGarderne. Godt å se at det begynner å bli liv i Rogaland igjen etter noen tunge år. Enda bedre er det å oppleve at flere og flere selskap sier “ut med det gamle og inn med det nye” når det kommer til rekruttering. Nina «elsker konferanser» Berge var selvfølgelig på plass for å fortelle enda flere selskap at de må satse på våre moderne og agile rekrutteringstjenester. Tjenester som aldri skal diskriminere og tjenester som skal sette kunden og kandidat i fokus. #neitildiskriminering.
Også gøy med enda et herlig bilde av Nina og Ingunn.

Enda flere stillinger lanseres til uka

Ja her går det virkelig for seg. Neste uke lanserer vi to nye stillinger med PG Group (Snr. Project Controller og Compliance & Legal Advisor) i tillegg til to splitter nye stillinger med Miros i Asker (Data Scientist og Trainee IoT Engineer). Sist, men ikke minst lanserer vi en helt superkulstilling med…… nei vi venter til neste fredag med å dele dette. Alt vi kan si er: Du trenger ikke lengre bekymre deg for å ta ut av oppvaskmaskinen.

Livet på Spaces

Enda en uke hvor det har skjedd mye. Det er VM i Fuzzball og først opp var våre egne Arnfinn og Fathia. Vi hadde stor tro på seier, men dessverre holdt det ikke helt i mål. De tapte 10-0 og kampen var over etter nøyaktig 1 minutt og 39 sekund. Ellers var det foredrag fra de flinke naboene i  Fuelbox . Senteret var fult med engasjerte mennesker og skikkelig kult å høre på. I disse moderne tider er Fuelbox akkurat hva par, skoler og selskap trenger. Det var ukens “product placement” så nå satser Erik på discount når han skal kjøpe Fuelbox til seg og broren 🙂

Besøk fra Rogaland

Endelig var det på tide at «fetter Bjørn» (Erik`s fetter) kom på besøk til Oslo fra Stavanger. Equinors svar på Liam Gallagher. For å toppe alt stakk også Daglig Leder hos en av våre Stavanger kunder (Xait) innom, ingen ringere en Eirik (Timmy Burgess) Gudmundsen. Da måtte vi jo varte opp med øl og snacks og gode samtaler. Som Fetter Bjørn alltid har sagt siden han ble ferdig med HR utdannelsen; Verden trenger flere gode samtaler. Søt han Bjørn, ikke sant?

(Fra venstre; Erik, Bjørn aka Liam, Ole (Eriks bror), Eirik AKA Tim.

Stillinger vi jobber på

Listen begynner å bli lang og det er kanskje best at du selv tar en titt på stillingene her på hjemmesiden vår. Det vi kan nevne er at vi jobber med noen av de kuleste og mest framtidsrettede selskapene både i Oslo og Stavanger, da lederstillinger, spesialiststillinger og stillinger innenfor salg. For å nevne noen: Airthings, Attensi, Forkbeard Technologies, Arundo Analytics, Computas, ZTL, Pilotech, Halodi Robotics, Miros, AKSOF, ContinYOU, 4SubSea, PG Group og mange flere. Tenk så heldige vi er. Skulle nesten tro dette var en drøm så klyp oss gjerne i armen neste gang du ser oss.

 

Scampi

Regnfrakken kommer godt til nytte i drittværet så da spiller det lite rolle om for henne om det er sol eller regn. Ser jo litt kul ut må vi si.

Så må vi også få lov å takke dere fantastiske ansatte på Spaces som gjør hverdagen så bra for oss og som tåler at Erik, Arnfinn og Hege løper fram og tilbake non-stop i fellesarealet. Vi setter umåtelig pris på dere.

Så er det bare å si takk for oss og ønske alle gode mennesker der ute en riktig god helg. Ikke lenge til solen skinner sier ryktene.

Til slutt; Nå har du fått dine “five minutes of fame” Fetter Bjørn 🙂 Vi tar 1000 NOK honorar 🙂

Hilsen AvantGarderne