Pride – skilsmisse – nyutdannet – tech og speil

Uken er snart forbi og forhåpentligvis  også tiden hvor sommeren føles som en blanding av høst og vinter. Om været ikke endrer seg så mister vi Ingunn i 3 måneder ettersom hun ikke klarer dårlig vær. (noe ironisk når hun bor i Stavanger). Her kommer ukens uformelle oppsummering av hva som skjer i AvantGarde Search og blant oss AvantGardere.

Enda flere kule stillinger

På business fronten går det fortsatt veldig bra. Denne uken har vi tatt på oss fire nye og veldig spennende oppdrag. Miros i Asker skal ha Data Scientist og Junior IoT Advisor, mens Radiocrafts  på Sandaker skal ha Senior Embedded Developer og Technical Support Engineer. Annonser vil komme ut ila de neste ukene og vi skal bruke sommeren på å finne skikkelig «hotte» kandidater for alle fire stillingene. (Bilde; Hege hos Miros)

Vi gratulerer

Vi må få gratulere Airthings i Oslo og Martin Jakobsson med to nye Senior Embedded Utviklere i teamet. Har vært en fornøyelse å jobbe på dette oppdraget og ekstra gøy at det ble to ansettelser. Dette er rågode kandidater som i sammen med deres nye kollegaer skal fortsette å løse problemer som er uløselige. Vi gratulerer også AKOFS i Stavanger som nå har ansatt både Senior SubSea Engineer og Senior Superintendant. To fantastiske nyansatte har dere fått og takk igjen for muligheten til å støtte dere i rekrutteringsprosessen.

Funding Partner – We love you

Nå skal vi vokse så det suser. Det er planen i alle fall. Hva er så bedre enn å benytte oss av fantastiske digitale løsninger som dagens teknologi kan tilby for å hente inn penger i form av et lån. Stor kred til Geir Atle Bore  og resten av gjengen i FundingPartner  på Startup-Lab som har hjulpet oss med å hente inn 1.2 millioner nok. Må ærlig innrømme at vi var litt stolte da 100% av lånebeløpet ble “kjøpt” opp ila  kun 2 timer etter at Funding Partner hadde publisert muligheten via deres investorer. Følg med i august / september. Da kommer det tre eller fire nye AvantGardere i Oslo og Stavanger.

Skilsmisse På gang?

I Stavanger har vi de siste ukene hatt en følelse av at Erik og Arnfinn ikke kommer godt over ens på Spaces i Oslo. Endelig fikk vi dette bekreftet da Hege i all hemmelighet tok et bilde av Erik og Arnfinn jobbe i hver sin bås. Som et gammelt ektepar….

Topp 50

Gøy å lese gjennom listen av topp 50 selskaper i Oslo som markedet har mest tro på. Enda gøyere er det å se at 7 av disse selskapene bruke «lille» AvantGarde Search på rekruttering. Vi er svært takknemlige for muligheten slike selskap gir oss og lover som alltid at vi skal jobbe natt og dag for at de får de beste og hotteste kandidatene på markedet, det være ledere, spesialister eller kandidater innenfor salg og marked. En ting til; Vi skal selvfølgelig være med å opprettholde, ja til og med styrke deres Employer Brand.

Arnfinn i finstasen

Arnfinn hadde muligheten til å være med på en offisiell mottakelse hos den tyske ambassadøren i Oslo. Usikker på om mørkeblå dress og hvit skjorte var godkjent festkostyme tenkte han tilbake på stivpyntede møter i Tyskland og ringte en venn. Er vel ikke å legge skjul på at svaret han fikk ikke var hva han håpet på. Med andre ord så var svaret: Nei. Da måtte Arnfinn ut på shopping, inn i en butikk og si: Dere har en time på dere, «make me classy» Vi synes alle han ble veldig fin til slutt.

Mangfold

Pride er i gang og vi er stolte av at Spaces flagger i resepsjonen. Vi er også stolte av å være et selskap som setter mangfold utrolig høyt både når det kommer til rekruttering internt og for våre kunder. Da er det også gøy å se at alle våre kunder også ser verdien i mangfold blant de ansatte. Vi ønsker alle en riktig fin Pride måned og håper alle som diskriminerer der ute nå tenker seg godt om før dere sier nei til Per som er homofil, Hege som skal ha mange barn, Misha som ikke heter Kari eller hva det nå enn måtte være.  (Bilde; Hege og Fathia i resepsjonen på Spaces)

Sharing is caring

Hege og Erik har nå utviklet en Sosiale Medier strategi og plan som vi selv synes er helt rå. Vi visste det var smart å ansette ei Fjellgeit fra Bodø på 25 år, men at hun kunne så mye om SoMe og strategi, det ante vi ikke. Så er det jo også slik at vi lever i et «delesamfunn». Derfor skal alle våre kunder få tilgang til denne strategien og planen slik at de selv kan ta enda et steg på veien mot å bygge et sterkere brand i alle sosiale medier kanaler.

Velkommen Fathia

Endelig er eksamen ferdig for Fathia og vi sender våre store gratulasjoner til deg. Skikkelig stolt av deg og håper feiringen var bra. Du så rå-kul og flott ut. Tenk at en av Norges ledende afro-frisører som så ble HR student, nå skal jobbe som intern hos oss i 3 måneder. Gosh vi er heldige. Håper du hadde en strålende avslutningsfest så sees vi til uka.

Noe annet?

Vel, vi har fått speil på kontoret her i Oslo. Gutta vet ikke hvorfor, men Hege mente det var et «must». Ellers er det Fuzzball VM på Spaces i forbindelse med VM i fotball hvor Arnfinn har joinet team med herlige Manuela Lucia America fra Spaces med team-navnet: The nun and the monk. Erik og Hege stiller også lag og er store favoritter.(Tror de)

Scampi

Alt bra med Scampi. Tordenværet har ikke skremt henne og hun lærer stadig nye ting. Nå savner hun mamma som har vært vekke hele uka og ser fram til å få sin beste venn og mamma tilbake mandag. Ellers har hun lært seg å gjemme ting og tror at det er smart å hjemme lekene i putene i sofaen.

 

Ønsker dere alle en nydelig helg. Husk det er pride og husk at alle fortjener en mulighet. Mangfold er viktig. VELDIG viktig.

Hilsen alle oss AvantGardere i Oslo og Stavanger