Blue Lice søker Rockestjerne/Forretningsutvikler

Oppdrettsindustrien taper årlig ca 8 mrd kroner til lakselus. I dag rettes omtrent alle tiltak for bekjempelse på behandling. Blue Lice har utviklet en felle som virker preventivt og kan dermed forhindre at luseangrep i det omfanget vi ser i dag. Teknologien er bærekraftig, forebyggende og potensielt svært lønnsom for oppdrettsnæringen.

Selskapet har testet metodikken omfattende over tre tester på faktiske oppdrettsanlegg. Siste test varte over åtte mnd. Konklusjonen er klar: Teknologien virker. Dataen innhentet gjennom testene samsvarte med predikasjonene. Nå er vi klare til å erobre markedet og til å ta knekken på næringens fremste fiende – en gang for alle.

Nå leter vi etter en forretningsutvikler som skal være vår spydspiss i vår kommersialiseringsfase. I tillegg vil du på litt sikt få ansvar for å bygge opp et dedikert salgsteam fra bunnen.

Første skritt mot fullverdig kommersialisering vil være å lande pilotkunder. Din oppgave vil være å identifisere, kontakte og forhandle med potensielle pilotkunder. Skrive avtaler og sikre deres input i siste fase av designutvikling på produktet.

Når pilotene er overstått og siste utbedringer er gjort – da er vi klar til fullskala utrulling av teknologien vår. Vi skal starte i Norge før resten av verden står for tur. Vi har alt fått konkret interesse fra andre land og du vil ha ansvar for å vedlikeholde denne samt generere mer. I tillegg vil du i denne fasen begynne å bygge opp salgsavdelingen vår.

 

Du vil bli fullintegrert i vår ledergruppe og vi ønsker å ha med oss en person som vil inn på eiersiden når vi ser resultater av jobben du gjør.

Av oss kan du forvente full åpenhet, engasjement og ekte skaperglede. Vi kom sammen om vår idé vinteren 2017 og har aldri sett oss tilbake. Vi har siden oppstart fått mye oppmerksomhet av tradisjonelle medier så vel som fagpresse.

Vår teknologi har enestående potensiale. Noe som dokumenteres gjennom tyngden på styret vårt, ved at vi har gått seirende ut av diverse start-up og gründer-konkurranser og i tillegg har sikret tunge investorer som tror på teknologien og filosofien vår.

Vi har gjort alt det grunnleggende for å bevise at vår teori virker – nå gjenstår den viktigste oppgaven for å sikre suksess; lansering og kommersialisering. En oppgave vi ønsker å invitere med oss deg til å ta fatt på.

Vi leter først og fremst etter deg som har et etablert nettverk innen relevant industri. Dette har vi som førsteprioritet da vi vet det gjør veien mot mål enklere. Videre ønsker vi at du er en person som ønsker å være med på reisen vår fra tidlig-fase til fullt kommersielt operative. Du er fleksibel som person, har høy integritet og du må trives med å skape din egen hverdag. Vi ser helst at du er utdannet på minimum BSc nivå innen salg/markedsføring/forretningsutvikling, men det er ikke et absolutt krav. Det viktigste er at du kan vise til resultater som relasjonsbygger og at du drives av å lykkes med dine oppgaver.

Er du den vi leter etter? Eller vil du vite mer om Blue Lice og stillingen? Kontakt Ingunn Søyland i AvantGarde Search. Ingunn treffer du på mail: iso@avantgardesearch.noeller på telefon 455 06 443.

Vi gleder oss til å høre fra deg.