Godhet i verden – tech – box med fuel – UngNorge og regnfrakk – Velkommen til uken som har vært

Da er vil tilbake med enda en ukeslutt og som alltid ønsker vi å gi alle våre følgere et kort og uformelt innblikk i hva som har skjedd og skal skje i AvantGarde Search i Oslo og Stavanger.

HVa har skjedd på rekrutteringsfronten?

Vi jobber på ufattelig mange spennende oppdrag både i Stavanger og Oslo. Noen er i tidlig fase, mens noen nærmer seg sluttfasen. Samtlige stillinger ligger på HJEMMESIDEN vår og for å nevne noen av selskapene så er det AirthingsWorking Group TwoAttensiPilotech , Forbeard Technologies4 Subsea , AKOFSBlueday TechnologiesContinYOU med flere. Her er alt fra lederstillinger og tekniske stillinger til stillinger innenfor Salg og Marked. I tråd med vår ambisjon og gjøre det enkelt for kandidater å få innblikk i våre muligheter så har vi mye mer informasjon vi sender til deg som kandidat dersom noe av dette kan være av interesse.

Hva har ellers skjedd?

Vel, Oslo-kontoret har hatt en aldri så liten mini-golf turnering hvor seieren til slutt gikk til den dårligste taperen blant oss AvantGardere; Hege. Det hun ikke vet (før nå da) er at vi til slutt lot henne vinne. Vi hadde aldri klart å gå ut på middag i etterkant dersom hun ikke hadde vunnet, så framt hun ikke hadde gått hjem (stor sannsynlighet for det). Hun til venstre på bildet vet du kanskje ikke hvem er enda, men følg med neste uke…
Stavangerkontoret har også hatt litt kose-tid og ting tyder på at Kennet nå begynner å merke alderen. 21:15 var han på bussen hjem, mens jentene holdt det gående til langt etter midnatt. 

Enda en ny og viktig kunde

Til uken går vi i gang med rekruttering for Blue Lice i Stavanger som skal ansette en Business Development Manager. Blue Lice er et selskap som ønsker å spille på lag med naturen og være en viktig del av en sunn og framtidsrettet oppdrettsnæring. Tusen takk for muligheten. Det er slike selskap vi ønsker å jobbe med og gleder oss enormt til å komme i gang med denne prosessen.

Godt jobbet arnfinn

Før Arfinn var på plass hos oss i mars holdt han på med et viktig prosjekt for Prosperastiftelsen og UngNorge som deres Prosjektleder. Nå er dette avsluttet og vi er svært stolte av arbeidet du har gjort Arnfinn. Du har virkelig vist at du er en god og omtenksom mann som ønsker alle noe godt. Barnevernsbarn eller barn fra lavinntektsfamilier er vel så viktige for samfunnet som andre barn og du har her vært med å bidra til en bedre framtid for denne målgruppen. Godt jobbet.

 

For alle geo-folk der ute

Erik har blitt spurt om han kan holde juni måneds webinar for SEG Europe. Det er en stor ære å bli spurt om dette og viser at AvantGarde Search virkelig blir tatt seriøst når det kommer til framtidens arbeidsmarked, også innenfor energibransjen. I dette webinaret skal Erik snakke om arbeidsmarkedet globalt innenfor Olje og Gass.

Teksten til erik tok helt av

Forrige uke skrev Erik en tekst på LinkedIn om diskriminering på navn i Norsk Næringsliv. Tilbakemeldingene tok helt av og per nå så har over 17 000 personer lest teksten. Da tok det ikke lang tid før Dagens Næringsliv var på tråden for å høre om Erik kunne oversette til norsk slik at de kunne    publisere. Vi i AvantGarde er svært opptatt av mangfold i arbeidslivet og synes det er godt å se at dette opptar veldig mange der ute.

De flotte og kule naboene i Fuel Box

Vegg i vegg med oss på Spaces i Oslo sitter to flinke damer som driver selskapet Fuel Box. Våre egne flinke damer (Nina og Ingunn) fikk teste dette konseptet i Stavanger denne uken og gikk så langt som å si at dette var genialt. Et verktøy for bedre samtaler mellom mennesker virker for oss veldig kult og nyttig og vi skal teste dette nå utover sommeren og høsten. Kudos til dere i Fuel Box.

Reisen er over for denne gang

Vi er i mål med oppdragene hos Goodify for Produkteier og Leder Kommunikasjon og Vekst. Dette har vært en helt unik mulighet for oss og en ære og få være med å støtte selskapets grunder, Kristian David Elgin, i jakten på to gode kandidater og to gode mennesker. Ønsker å takke all dere som viste interesse i stillingen og samtidig gratulere dere to utvalgte som nå skal være med å gjøre Goodify til en global suksess. Anbefaler forresten at du laster ned appen og blir med i  Goodify Hjelpegruppen #verdentrengermergodhet.

Scampi

Ser ut som sommeren lar vente på seg i Oslo og da har Scampi vært ute og kjøpt seg regnjakke. Ser ut som hun trives i den og i regnet så for Scampi sin del kan gjerne sommeren vente enda lengre med å komme til hovedstaden.

 

Så gjennstår det bare å ønske alle våre følgere en riktig god helg. Igjen vil vi takke alle dere fantastiske selskap der ute som gir oss muligheten til å drive med det vi elsker å drive med. Det å kunne få jobbe med noen av landets mest framtidsrettede og spennende selskap er noe vi ikke tar for gitt. Derfor har vi som motto at vi skal gjøre alt vi kan for at ditt selskap sikrer seg de beste talentene.

Takk for at dere satser på oss og takk for at dere tar rekruttering dønn seriøst, men også med smil og omtanke.

Nyt helgen og husk: #verdentrengermergodhet

Hilsen  alle oss AvantGardere