UKESLUTT MED #DRIVE-BY REKRUTTERING

Her kommer en ny uformell ukeslutt fra oss i AvantGarde Search. Vi fikk ikke skrevet noen ukeslutt forrige uke, da det var 17. mai. Håper dere hadde en strålende 17. mai – og at dere har hatt ei fin uke så langt.

Nye stillinger med spennende tech-selskap

Da er endelig stillingene ute for Working Group Two (Chief Sales & BDM Officer), Attensi (Senior Selger Industri og HMS) og Pilotech (Daglig Leder / General Manager). Vi jobber også videre med masse spennende stillinger innenfor SW-utvikling og har helt råe muligheter for både Embedded, Full-Stack, Back-End og Front-end utviklere.

 

FINT VÆR

Hege nyter kaffe i sola mens hun skriver. 

Her på kontorene våre på Spaces har vi egen takterrasse, som vi av og til benytter oss av. Hege tok turen opp for å jobbe litt en ettermiddag sola skinte. Godt å kunne sitte ute og sole seg samtidig som man jobber!

AvantGarde Search Hot Candidate

Dette tiltaket er tydeligvis noe tech-bransjen setter pris på. Om du ikke har fått det med deg enda så kan du lese mer her.  Kort forklart så deler vi profilen til en kandidat hver uke som er i jobb, men som kan tenke seg noe nytt. Dette deler vi på våre private LI profiler og på vår FB og LinkedIn side. Dette er kandidater som er vanskelig å få tak i og som selskap kan du kontakte oss for å motta full CV. Deretter tar du over prosessen selv og betaler oss kun dersom du ansetter.

BURSDAG

Det ble ingen ukeslutt siden 17. mai kom brått på oss her i AvantGarde Search forrige uke, og siden sjefen selv (Erik) ble 40 år forrige uke så måtte vi jo feire han! Det endte opp med at vi bestemte oss for å gi han en liten rebus, og hvordan det gikk kan du se på videoen nedenfor hvis du ikke allerede har sett den!

DRIVE-BY REKRUTTERING

Vi er i gang med å rekruttere til en CTO-stilling, – og vår rekrutterer Arnfinn så en kjempekandidat gå på fortauet da han kjørte forbi, og rakk bare å stille noen kjappe spørsmål, før han måtte kjøre videre. Det var nok til å trigge nysgjerrigheten hennes.

Tusen takk

Tusen takk for all interessen i stillingene hos Goodify. Har aldri opplevd makan til interesse i stillinger tidligere og tydeligvis er det stort behov og interesse for en app som skaper bedre godhet i verden.

Scampi

Scampi er akkurat ferdig med valpekurset og gleder seg allerede til videregående kurs etter sommeren. Hun heier på AvantGarde som aldri før og fikk jo være med for første gang på video forrige uke.

TIL SLUTT

Til slutt vil vi ønske dere en riktig fin helg. For oss har denne uken vært full av møter med spennende mennesker og bedrifter, og vi er allerede klar for neste uke. Vel, kanskje ikke Erik, som har reist til Budapest på utdrikningslag… God helg! 🙂