Daglig Leder/ General Manager

Tenk å ha overordnet ansvar for å ta et teknologiselskap i vekst til store høyder. Tenk å lede et selskap som har utviklet en markedsledende teknologi for å redusere konsekvensen av uønskede hendelser. Tenk å være med og bidra til et mer sikkert og trygt samfunn.
Høres dette som noe du kan tenke deg å være med på?


CEO i et norsk selskap er på ferie i Spania. Så kommer den første telefonen. En ulykke har skjedd på en av deres lokasjoner og resten av ledergruppen er på ferie. Nå haster det med å få kontroll på situasjonen. Pårørende, ansatte og presse skal håndteres. Det er her IncaseIT-løsningen kommer til sitt rett.

Pilotech har utviklet InCaseIT. Vi har samlet lang erfaring og høy kompetanse innenfor hendelseshåndtering og varsling og kommet godt på vei i å gjøre teknologien vår tilgjengelig for alle selskap der ute. Vi har allerede viktige aktører i næringslivet som har tatt i bruk InCaseIT-løsningen og opplever økt etterspørsel av vår SaaS.

Nå ønsker vi en ny Daglig Leder som kan ta over roret fra grunder, Morten Køpke, og som vil få overordnet ansvar for ekspansjon og internasjonalisering. Er du en leder med kommersiell teft, gode lederegenskaper og erfaring fra å jobbe opp mot investorer, ja da kan dette være stillingen for deg.

Hva er positivt med denne muligheten

Som Daglig Leder i Pilotech vil du, i tillegg til fastlønn, få gode bonusordninger samt eierskap i selskapet. Du vil være en essensiell brikke i å sikre videre vekst. Du vil komme inn på et tidspunkt hvor store kunder allerede er på plass (Olav Thon-Gruppen, Evry, Vard, Widerøe, Svenske Røde Kors m.f), og få jobbe med beredskaps- og kvalitetsløsninger mot ledende aktører i Norge, Skandinavia og Europa. Du vil få ansvar for ekspansjonsplanen i Europa og komme inn på et tidspunkt hvor Pilotech nylig har sikret seg innovasjonslån fra Innovasjon Norge på 2 millioner NOK. Med andre ord: Du vil ta over roret for et selskap uten gjeld, et selskap med positive resultater og et selskap hvor man allerede har teknologiplattformen på plass. Dfår den støtte du har behov for av tidligere Daglig Leder for å sette deg inn i løsningen og teknologien, i tillegg til at vi har gode pensjons- og forsikringsløsninger.

Pilotech deltar i EU’s Horizon 2020 prosjekt.

Litt mer om selve stillingen

Utfordrende? Ja. Spennende? Absolutt. Krevende? Selvfølgelig. Som Daglig Leder vil du få overordnet ansvar for vekst iht. tre kritiske faktorer:
• Det kommersielle (Salg, forretningsutvikling og internasjonal ekspansjon)
• Ledelse og daglig drift (operativt og strategisk).
• Arbeid opp mot investorer i Norge og utland.

Teamet består i dag av fem ansatte hvorav tre innenfor salg, en som skal fokusere på forretnings- og teknologiutvikling (nåværende grunder og Daglig Leder) og en systemutvikler. Du vil lede de ansatte og sørge for trivsel, tilhørighet og karriereutvikling inkludert utvikling av nye ansatte som kommer inn i selskapet samt kartlegge og spesifisere organisasjonsutfordringer som vekst vil føre med seg. Du vil samtidig ha overordnet ansvar bl.a. for utvikling av selskapets strategi, bygge og opprettholde selskapets salgs nettverk, vekst, markedsanalyse samt utvikle «value propositions» for nye brukere.

Hvem ser vi etter?

Vi er ute etter en sulten person som har lyst til å lede selskapets internasjonale vekst. En person som kan tenke seg å få eierskap i et teknologiselskap og en person som brenner for faget ledelse. Du har erfaring innenfor salg og ledelse i tillegg til å ha jobbet opp mot investormiljøet i Norge og / eller utland.
Vi ser også at du har god operativ erfaring og helst jobbet i en start-up / scale up slik at du forstår utfordringen et slikt selskap møter på. Ellers ønsker vi at du har erfaring med håndtering av vekst, arbeidet med salg av SaaS-løsninger og samtidig dyktig på strategisk arbeid.

Er dette av interesse?

Da må du gjerne søke via denne linken. Dersom du ønsker ytterlig informasjon før du søker så vil vi gjøre det enkelt for deg. Du kan kontakte vår rekrutteringspartner i AvantGarde Search, Erik Falk Hansen som har mye mer info han gjerne sender til deg. Du kan så ta en titt på denne infoen før du bestemmer deg for å søke eller ikke. Alternativt kan du kontakte Erik for en helt uforpliktende prat på telefon. All kontakt er selvfølgelig helt konfidensiell.

efh@avantgardesearch.no 40 43 54 93