Du snur opp-ned på algoritmene, jeg snur opp-ned på…

… Rekruttering

Mitt mål er å snu rekrutteringsprosessen opp ned og bare et par uker ute i utviklermiljøet kan til og med Fjellgeita se at det trengs. Heldigvis backer selskapet meg og det gjør også de mange utviklerne jeg har snakket med.

Hva mener jeg med opp ned?

Vel, i bransjen jeg nå har beveget meg inn i så det «kunden» som er midtpunktet og oppdragsgiver. Kunden ber Hodejeger (Syk tittel forresten) om å finne kandidater og Hodejeger legger ut noen liten gjennomtenkte linjer på noe som heter “Finn” i tillegg til å plage dyktige utviklere dag inn dag ut på LinkedIn eller telefon. Kanskje får de napp, dersom de kontakter mange nok så klart.

Slik skal ikke jeg jobbe. 50% av tiden min skal være ute hos de råeste tech-selskapene i og rundt Oslo. Bli bedre kjent med hva de driver med og ikke minst høre om hvilke behov de har både her og nå og i framtiden. Men der stopper det. Oppdrag fra «kunden»? Det skal jeg ikke ha.

De andre 50% av tiden min skal jeg bruke ute hos dyktige utviklere som allerede er i jobb. Ikke skal jeg selge deg muligheter og ikke skal jeg intervjue deg (det er helt sikkert). Jeg skal ikke gjøre annet enn å være tilgjengelig for en prat i de tilfeller der en utvikler ønsker å høre litt mer om hva som rører seg av muligheter der ute, enten i dag eller i framtiden.

Det blir uforpliktende, uformelt og selvfølgelig innafor om det er utenfor jobb (måtte bare), – og det kan være her hos oss eller hvor som helst i Oslo.

Skulle det til slutt vise seg at det er et spesifikt selskap du kunne vært interessert i å prate med så kan du og jeg diskutere hvordan vi går fram, men stikkord for meg blir: Uforpliktende og konfidensielt

Jeg er ledig når som helst så gjerne ta kontakt via telefon, e-mail, Insta, LI eller andre kanaler. Who cares hvordan vi får kontakt med hverandre. (RING MEG 😉 90989210)

Hvis du har lyst å lære meg litt programmering, så skulle jeg gjerne ønske at jeg kunne sagt at jeg kan lære deg å fly jagerfly, men…
Hvorfor jeg ikke kan det, kan du lese mer om HER