Senior Selger, Industri og HMS / Sales & BDM Director Industry – Gamification – Oslo

Tenk hvor gøy det er å jobbe med salg der produktet ikke bare har «wow-faktor» men også  skaper reell, målbar verdi for kundene? Tenk å få ansvar for å ta neste generasjons spillbasert trening (gamification) til en helt ny bransje? Tenk å få være med 80 andre skarpe og engasjerte kolleger å bygge et av Norges mest solide, innovative og raskest voksende scale-ups?

Dette får du muligheten til dersom du går inn i stillingen som Senior Selger hos oss i Attensi. Her får du muligheten til å være en sentral spiller i vår videre vekstreise og til å ta våre banebrytende produkter inn i nye markeder og kunder, både i og utenfor Norge. Velkommen til oss!

En unik mulighet for rette person

Dette er en selvstendig rolle hvor du får en enorm mulighet til å skape og skalere noe. Du vil jobbe med produkter som kundene elsker og som lett begeistrer, og skal i første omgang ta dette ut til kunder i norsk industri, men også etter hvert markeder utover dette.

Ditt overordnede ansvar vil være å ta spillbasert trening / simulering ut til norsk industri gjennom å styre salgsprosessen fra A til Å.  Du vil være vår spydspiss innenfor dette området og vil etablere, forvalte og foredle «best in class»-kundeforhold. Du vil proaktivt identifisere potensielle kunder og muligheter, og samtidig jobbe tett med vår prosjektorganisasjon for å forme prosjektene slik at de skaper en genuin og realiserbar verdi for kunden og Attensi.

Andre ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

  • Presentere verdiforslag til kunde
  • Oppfølging av kunde
  • Delta på relevante messer og konferanser
  • Bygge og ivareta nettverk innenfor bransjen
  • Kartlegge og spesifisere organisasjonsutfordringer, trenings- og utviklingsbehov hos kunder innen segmentet
  • Markedsanalyse
  • Utvikling av forretningsstrategier
  • Bidra aktivt til å bygge og vokse Attensi

Hvorfor er dette en mulighet du ikke vil gå glipp av?

Spillbasert trening og simulering er fremtidens måte å bygge- og utvikle kompetanse på. Her får du ta et nyskapende produkt som allerede har bevist og målbar effekt til en helt ny bransje; «din» bransje.
Hos Attensi vil du bli møtt av et sterkt og erfarent kommersielt team på 9 personer med et genuint ønske om at du lykkes, og et selskap med sterk kultur for å stå sammen om å skape de gode resultatene. I et selskap som vokser så fort er det rom for ansvar og muligheter og du får en fri rolle hvor du i stor grad selv kan forme og styre eget løp, med god backing fra team og leder. Begrensningene er det i stor grad kun du selv som setter. Hvem vet, kanskje du på sikt ønsker å bygge de eget team?

 

Attensi er en flat, dynamisk og upolitisk organisasjon med korte beslutningsveier og høyt tempo. Vi har også en rekke fordeler som alle våre ansatte drar nytte av. Vi har et av Norges raskest voksende teknologimiljøer,har allerede etablert en sterk portefølje av store kunder både i og utenfor Norge og har nå verden for våre føtter. Attensi har sterk funding i ryggen og enormt mangfold både faglig og kulturelt. Hver dag står vi på sammen for å fortsette suksessen vi har hatt så langt. Vi har også  et stort fokus på å gi folk muligheten til å vokse med selskapet.

 

Som med spillene våre vet vi at mennesker gjør det best når de har det gøy og opplever mestring sammen med andre. Attensi har derfor alltid hatt stort fokus på det sosiale, inkludert jevnlige Attensi-dager, reiser, festligheter, spillkvelder og sportsarrangementer. I tillegg sørger vi for at folkene som jobber her folk har det bra gjennom å tilby gode betingelser.

Hvem ser vi etter?

Først og fremst brenner du for salg og motiveres av å skape genuin verdi for kunder gjennom bruk av ny teknologi. Du har en god forståelse for og er interessert i teknologi og har nok også gjerne entreprenørgenet i deg. Du har erfaring med løsningssalg og fra å drive salgsprosessen fra A til Å. Ikke minst har du også erfaring fra salg inn mot industrisegmentet (for eksempel, industri, olje og gass, entreprenør, FMCG). I tillegg ønsker vi at du er flink til å selge inn løsninger der endelig produkt og løsning gjerne må formes i samarbeid med kunden  og at du evner å sparre og utfordre tankesett i en salgssetting for å sikre at det endelige som leveres til kunden gir faktisk verdi for begge parter.

Høres det interessant ut?

Dersom du ønsker å søke umiddelbart så søker du via linken her. Vi trenger kun CV fra deg. Dersom du ønsker mer informasjon om denne muligheten før du søker, så vennligst ta kontakt med vår rekrutteringspartner, Arnfinn Madsen, i AvantGarde Search. Arnfinn når du på arnfinn@avantgardesearch.no / 93 69 44 20. Arnfinn har mye mer info han gjerne deler.
Vi ser fram til å høre fra deg og håper du vil være med oss på denne spennende reisen!