#ukeslutt med teknologi, java-kurs, sjokolade, massasje, gode gjerninger og mye mer!!!!

Ny uke er snart over og vi er klare til å gi dere alle innblikk i hva som har skjedd hos oss i AvantGarde Search både i Oslo og i Stavanger. NB. Nina er ENDELIG blitt fin på håret sier hun; Vi har alltid synes du var fin på håret, Nina!

Enda en uke med masse nye oppdrag

Neste uke lanserer vi annonsene for WG2 (Sales & BDM Director) og Attensi (Senior Selger, industri og HMS). Vi har også fått inn tre nye utrolige spennende stillinger som lanseres ila. de neste to ukene. Dette er stillingene; CTO i Tech-selskap (Oslo) , Daglig Leder i Tech-selskap (Oslo), Sales Executive / Manager i Tech-selskap inn mot olja (Asker) og Full-stack utvikler i Tech-selskap (Stavanger).

Hege på JavaScript-kurs

Vår nye stjerne, Hege «Fjellgeita» Davidsen har vært på sitt første programmeringskurs. Når hun først skal rekruttere utviklere så er det jo greit å lære seg litt selv tenker vi. Kanskje vel så gøy; introduksjonsteksten om Hege har blitt sett av 28 567 personer via LinkedIn, FB, Twitter, Instagram og vår egen hjemmeside. Gøy å se at vi opprettholder egenskapen med å nå ut og engasjere folk. Teksten kan du lese her. Kan ei fjellgeit kode?

Må jo prøve våre kunders løsninger

Vi fikk brukt Goodify-appen på lørdag og kult å se hvor enkelt det er å hjelpe mennesker som trenger det. Denne gang var det noe så enkelt som å levere lørdagsgodt til en alene-mamma som har det tungt økonomisk. Sønnen ble super-glad. Kristian; For en bra ide. Dette kommer til å bli stort.

Kennet gir også noe tilbake til samfunnet

AvantGarde Search liker å være involvert i næringslivet også utenfor selve rekrutteringsjobben. Denne uken var Kennet så heldig å få dele sine beste tips om nettverksbygging hos Mento-Lelo i Stavanger. Utrolig mange dyktige folk som har kommet til landet vårt de siste årene og godt å kunne være med å guide dem litt om næringslivet og nettverksbygging.

Annen bakgrunn og uformell

Nå har vi ansatte i selskapet med bakgrunn fra rekruttering, HR, ingeniør, telecom, bank og finans og sport- og friluftsliv. Vil si at hvert eneste nye selskap vi møter synes dette er utrolig nyttig for rekrutteringsprosessen og kanskje noe som gjør at flere og flere selskap bruker oss både i Oslo og Stavanger. Og bare vent: Om ikke så lenge får vi en intern som nylig er ferdig med HR-utdannelse, som har vært grunder og drevet sin egen afro hårsalong. Kan også nevne at innlegget til «sjefen» om akkurat dette med at bransjen trenger flere unge kvinner har per nå nådd 21000 personer. Tydeligvis noe mange er opptatt av. Teksten fra Erik kan du lese her

Nina endelig fin på håret

Vi synes hun alltid har vært fin, men i dag fikk slacket hun et bilde av seg selv hos frisøren med emneknaggen #ninablirendeligfinpåhåret. Ingunn valgte en enkel løsning for frokost med emneknaggen #sunnfrokost.

 

Frokost og massasje

På Spaces i Oslo skjer det neste noe hver dag. Mandag var det Community Breakfast med vafler og quiz. AvantGarde Search gikk sammen med Fuelbox (de fikk også presentere seg for alle) og vi endte på 6. plass. Konkurransemennesket Hege var fly forbanna og mente det var Arnfinns telefon som ikke funket godt nok for Kahoot. Nå som helgen nærmer seg er det forresten gratis massasje på bygget fra Rygg og Rehab.

Til slutt:

Scampi går det bra med. Hun gleder seg hver mandag og onsdag til dressurkurs og er fortsatt den beste i klassen. Ettersom høstværet kom måtte vi ut å kjøpe regnjakke til henne i går så nå blir det tur i heia på lørdag.

Ønsker dere en nydelig, morsom, fredfull og fortreffelig helg.