Kan ei fjellgeit kode?

Skal ikke se bort fra at det blir tilfellet om noen tiår slik teknologien utvikler seg, men akkurat nå så får vi akseptere at det ikke er mulig, dog er det mulig at Fjellgeita kan formidle de mest attraktive stillingene til dyktige utviklere der ute. Og det er nettopp det vår egen Fjellgeit, Hege Davidsen, skal gjøre i Oslo.

Fredag 03/05 var en stor dag for oss i AvantGarde da Hege Davidsen flyttet fra Bodø til Oslo for å starte i en helt ny stilling hos oss på Spaces. Hege skal nemlig snu rekrutteringsprosessen «opp ned» og tilby en tjeneste som vi er overbevist om at gode kode-hoder og teknologiselskap vil sette pris på.

Så hva betyr dette for dyktige utviklere som allerede er i jobb?

Hege vil sitte på noen av de mest spennende stillingene for start-ups, små-og mellomstore teknologiselskap. Både selskap som ansetter her og nå, men også selskap som vil være interessert i kandidater på langsikt. Slike muligheter kan Hege fortelle deg om over en helt uforpliktende og uformell kaffe, te, vann eller pils, og passer det best utenfor arbeidstid så er selvfølgelig det helt greit.

Ta gjerne kontakt med Hege for å sette opp en kort prat. Du når henne på hege@avantgardesearch.no /  90 98 92 10 eller via hennes egen AvantGarde Instagram side

 

Hva betyr dette for deg som teknologiselskap i vekst?

Veldig enkelt; Hege vil overtid kunne presentere kandidater som er i jobb, men som kan tenke seg å høre mer om hva dere kan tilby. Dere betaler oss kun dersom det blir en ansettelse (no cure no pay) og til en veldig attraktiv pris.

Ta gjerne kontakt med Hege eller leder for Oslo, Erik Falk Hansen så kommer vi gjerne på besøk til dere. Alltid gøy å høre mer om alt det teknologiselskap driver med, så kan vi kanskje også fortelle litt om denne helt nye tjenesten. En tjeneste som skal være med på å sikre at selskap får mulighet til å sikre de beste Utviklerne.

Velkommen til AvantGarde Search Hege. Godt å ha deg med på laget og du kommer til å ha stor påvirkning på hvordan fremtidsrettede tech-selskap i Oslo-området sikrer seg de beste hodene. Du kommer også til å ha stor påvirkning på hvordan Utviklere får mulighet til å høre om spennende selskap, da uten å bli bombardert med «kalde» LinkedIn henvendelser eller tilfeldige telefoner midt i arbeidstiden.

Hege har allerede fått mediaoppmerksomhet. Les mer her

 

Hilsen alle dine kollegaer!

For ordens skyld: Fjellgeita har vært Hege`s kallenavn fra hun var ung og har fortsatt dette kallenavnet hjemme i Bodø den dag i dag 🙂