Opp ned + masse nytt + det stormer + tech + møte på tur med hund

Da er uken snart over og vi ønsker som alltid å dele våre erfaringen og opplevelser fra uken som har vært med alle våre kunder og følger der ute. Litt uformelt som alltid på en fredags morgen 😊

Ledige stillinger

Endelig måtte vår Daglig Leder «gi inn» og godta at vi får en seksjon på ledige stillinger på hjemmesiden. Dette var noe Erik for alt det var verdt ønsket å unngå ettersom han mente det var litt sånn 1990-talls greie. Nå som vi har så mye spennende stillinger så har han vel innsett at han ikke har noe valg fram til appen vår er ferdigutviklet. Så fra og med neste uke vil alt av lederstillinger, spesialiststillinger og stillinger innenfor salg og forretningsutvikling ligge ute på vår hjemmeside.

Hjemmekontor er en ting…

Vi har alle muligheten til hjemmekontor, men ikke så vanlig at vi blir invitert på møte med potensielle kunder til deres hjemmekontor. Det skjedde med Nina denne uka og hun fikk en herlig velkomst med god vedovn som varmet opp stemningen.

Masse nye stillinger

Utrolig gøy å få jobbe med nye selskap som Attensi og Working Group Two i Oslo og AKOFS i Stavanger. Stillingene blir publisert på hjemmesiden vår til uka i tillegg til i forksjellige Sosiale Medier. Tusen takk for muligheten til å få jobbe med dere. Vi gleder oss enormt.

Podd

Et moderne rekrutteringsselskap må ta i bruk moderne verktøy både for å fremme seg selv og ikke minst våre kunder og stillinger. Nå har vi endelig utstyret på plass for å lage Podcast. Samtlige oppdrag for kunder i framtiden vil få sin egen Podcast hvor kunden selv forteller om deres fantastiske muligheter. Ellers så skal vi også ha en del uformelle og kanskje litt morsomme «Podder». Kanskje en ukeslutt etter hvert?

Endelig

Endelig er Hege på plass og har første dag på kontoret i dag (Hurra). Du kommer til å høre og se masse fra Hege på veien videre og i neste ukes blogg vil vi dele litt mer rundt tjenesten hun skal levere til tech-selskap i Oslo. Enda bedre; Hege skal levere en tjeneste som er “snudd litt opp ned” og passer jo utmerket til bildet hun valgte å bruke fra første dag på jobb 🙂

Det stormer

Akkurat hva det er må gudene vite, men det stormer rundt AvantGarde Search i disse dager. Så mye at vi faktisk må velge med omhu hvilke selskap vi kan fokusere på. Daglig ringer det teknologiselskap i Oslo og Stavanger som vil høre om våre agile og moderne rekrutteringstjenester og om hvor viktig det er å sette Employer Brand i fokus i rekrutteringsprosessen. Vi er evige takknemlig for all oppmerksomheten og holder nå på å ansette flere folk slik at alle selskap som måtte ønske kan få oppleve AvantGarde Search.

Scampi på møter

I dag, fredag, skal Scampi være med på sitt aller første møte. Møter trenger ikke finne sted i et møterom i disse dager og på en solskinnsdag som dette så blir det kaffe ute i parken med gode samtaler om karriere, rekruttering og mer. Da jeg pent spurte de jeg skulle møte om vi kunne gjøre det slik så var svaret fra begge: Hvem sier nei takk til et kaffemøte med en valp😊

Nå som vi er blitt syv ansatte så er vi syv AvantGardere + Scampi som ønsker dere alle en fredfull, morsom, innholdsrik og fortryllende helg.