Flue – Tech – “Kule” Kennet – Det koker | Her er ukens oppsummering

Både uken og måneden er snart over og dette er 3. måned vi har som AvantGarde Search og da passer det jo fint med en rekord måned for oss med tanke på nye og løste oppdrag. Her kommer ukens uformelle oppsummering av uken som har gått. Noen #`s for ukens tekst: #detkoker #kennetprøveråværekul #dressurskurs #terraceparty #techlikeravantgarde #godhelg

Techselskap + AvantGarde Search = sant

Vi er ydmyke for alle de mulighetene som dukker opp med framtidens selskap både i Oslo og Stavanger. De siste ukene har det «tatt helt av» og vi sitter på stillinger som virkelig skiller seg ut (Mener i det minste vi og kunden 😊 ) Neida, de gjør faktisk det. Airthings  i Oslo er vi godt i gang med og gøy å se at interessen i stillingene har vært så bra som det har. Tydelig at Airthings har vært flinke til å vise verden det kule de holder på med. Når det gjelder Goodify  så tror jeg vi aldri har opplevd så stor interesse både iht. stillingene og selskapet i seg selv. Tydelig at folk i Norge også ser at #verdentrengermergodhet. Kristian; Du har kommet opp med en ide som du skal være ufattelig stolt av. Så har vi sikret oss to nye muligheter i Oslo som lanseres neste uke på den kommersielle siden. Attensi på Forskningsparken som utvikler Gamification løsninger og WGTWO på Mesh som utvikler framtidens plattformløsninger for Telco-bransjen. Bare vent; Dette er virkelig utfordrende og spennende stillinger i selskap som opplever stor vekst. Vi ønsker ikke å være det rekrutteringsselskapet (som alle andre) som har «ledige stillinger» som kategori på hjemmesiden og ramser opp et hav av stillinger, men vi prøver å skrive om de fleste stillingene på  bloggen vår. Ryktene sier at vi snart også kommer med Podcast og Vlog.

Hun rakk terrace-party på Spaces

I Oslo trives vi utrolig godt på Spaces in Sentrum. Masse gøy skjer og torsdag var det drinks og grillings på takterrassen for alle selskapene. Masse folk og gode tunes. Vi gleder oss til neste gang (Håper det blir snart dere)

Hun og flua flyttet fra Bodø

Vår nyansatte, Hege Davidsen, aka Fjellgeita, kom med morgenflyet fra Bodø torsdag moren. Endelig på plass i storbyen og klar for en lang karriere hos oss. Eneste problemet var at hun var litt bekymret for en flue som var med på flyet. Ville fluen finne tilbake til Bodø eller valgte fluen også å bosette seg i Oslo? Du får se om du kan finne flua i helga Hege 🙂

DN Pod

Igjen var det gøy å være med i Mandagsmøtet hos DN. Denne gang hadde de gjort noe nytt og tok “podden” ut av studio og besøkte NBMU i Ås hvor sendingen ble gjort foran masse studenter. Eva og Nora var som alltid på plass og gøy å også kunne være i lag med partner i Deloitte, Eva Gjøvikli.

“Kule” Kennet

Ellers gjorde Kennet sitt beste for å være kul. Tok med seg PC, satt seg på en benk og jobbet. Hipster Kennet kanskje? Han prøver i hvert fall.

Scampi

Valpen til Erik har endelig begynt på dressurkurs og vet du hva? Hun var en av de valpene som oppførte seg best. Vi fryktet jo hun ville bli helt gal blant masse andre valper, men neida; hun viste i hvert fall at hun er mer rolig og balansert enn eieren, altså Erik.

 

Nå gleder vi oss til ny uke. Noen av oss jobber i helgen og det må vi for å løse oppdragene vi har med våre kunder. Det fortjener de. Vi sier jo selv at vi skal jobbe beinhardt. Vi holder fortsatt på å ansette både trainee og intern i Oslo og kommer med enda mer info om dette ila mai. Mulig vi går for gull og ansetter flere for oppstart i august.

Ha en strålende helg alle dere som leser dette. Setter pris på alle heiaropene vi for fra dere og skal fortsette å være det selskapet som prøver å disruptive bransjen. Så har det vært så befriende å komme oss bort fra tittelen Hodejeger. En tittel som ikke lengre hører hjemme noe sted.

Spre godhet, ha masse fun og nyt helgen! 🙂