Nye stillinger – Fjellgeita – Godhet og mye mer

Da var uken snart over, uke 9 i livet til AvantGarde Search AS og her er det fullt kjør. Velkommen til ukens uformelle oppsummering av hva som har skjedd hos oss.

Nye stillinger

Vi er utrolig stolte av å få enda en ny spennende kunde. Et selskap som virkelig satser stort og et selskap som allerede er en av de mest spennende teknologiselskapene i Norge. Ikke bare det; De er i FT 1000 Europe`s Fastest Growing Companies Til uka lanserer vi altså tre stillinger i Oslo med Airthings: Amazon E-Commerce Manager, Senior Embedded SW Engineer og Leader Entreprise Architecture. Må få lov å rette en stor takk til ledelsen i Airthings for denne muligheten. Vi gleder oss masse til å komme i gang.

«Power to the client and the candidate”

Vi snakker mye med kunder om viktigheten av å ikke gi for mye «makt» til rekrutteringsselskapet. Altså; Et selskap burde aldri la seg diktere av ekstern rekrutterer iht. behov, prosess, annonserings osv. Spesielt når bransjen vi er i har utviklet seg såpass lite de siste årene. Erik hos oss skrev en tekst  om dette denne uka og da spesielt rettet mot dette med at rekrutteringsselskap velger å annonsere med egen logo i stedet for kundens logo. Vi mener det er «fy fy».

Ser ut som mange mener #verdentrengermergodhet

Forrige uke lanserte vi to stillinger med Goodify i Oslo. Denne fantastiske ideen til CEO Kristian som nå er blitt en realitet. En app som knytter de som trenger hjelp med de som vil hjelpe.♥  Vi har blitt kontaktet av utrolig mange dyktige folk som elsker ideen og som vil være med på Goodify laget nå eller i framtiden. Du kan søke på stillingene her . Vi leter etter Produkteier samt Leder Kommunikasjon og Vekst hvor vi trenger en supert-dyktig innholdsprodusent med masse digital og SoMe kompetanse.

Fjellgeita

Endelig er det klart; Hege Davidsen Hege Instagram starter med oss i stillingen Talent Sourcer 2. mai. En fantastisk jente som er umulig å ikke like. Hun kommer til å bli en stor ressurs for våre kunder og vil jobbe tett opp mot de beste Computer og Data Scientists i Oslo området. Skal ikke si så mye mer om Hege nå. Hun skal få lov å introdusere seg selv om noen uker, men hun valgte selv å kalle seg Fjellgeita på vår interne slack gruppe, er treningsnarkoman, tror hun er god i biljard og er fra Bodø.

 

Vi ønsker «sjefen» lykke til

Han som er sjefen, sier ikke han er sjefen, men oppfører seg som han er sjefen (er du med?) tar et par dager borte fra oss andre AvantGardere for å spille Norgesmesterskap i Poker i Dublin. Vi ønsker han masse lykke til og håper vi får en Norgesmester i AvantGarde Search. Vi skal selvfølgelig følge tett med på TV2 (Han tror det i hvert fall). Fingers crossed Erik.

Scampi

Har det som plummen i egget og går fortsatt mye med AvantGarde T-skjorten. Nå har vi også lært hva hun liker best av mat: Kylling og agurk. At agurk kan være så høyt oppe på listen hos en valp er noe underlig, men Scampi er Scampi og AvantGardere skal få lov å spise agurk 🙂

Vi ønsker dere alle en strålende helg og vil du dele denne teksten videre så sier vi TUSEN TUSEN TAKK.

Varme hilsener

All oss AvantGardere