Leder kommunikasjon og vekst – Bli med på laget som skal “kicke ass” og forandre verden!

Fulltid Oslo eller Bergen. Drømmer du om å jobbe fulltid med å gjøre verden bedre? Ønsker du å bygge kommunikasjonsplattformen for et globalt initiativ som skal bidra til millioner av gode gjerninger? Er du en sterk historieforteller som lager engasjerende innhold? Vil du være med i en startup med solide partnere og finansiering? Jobben som leder for kommunikasjon og vekst i Goodify er ikke bare en jobb, men et sted hvor du sammen med andre bra folk kan få utløp for ditt engasjement og din kompetanse innen kommunikasjon.

La oss fortelle deg litt mer om Goodify og denne muligheten

Goodify er en non-profit start-up etablert av engasjerte og ambisiøse gründere. Vårt bidrag til en bedre verden er å koble mennesker med behov for hjelp i hverdagen med mennesker som ønsker å gjøre gode gjerninger når de har tid og mulighet. Gjennom bruk av teknologi og kommunikasjon skal vi skape et globalt engasjement for mer godhet.

I dag er Goodify tilgjengelig gjennom en FB-gruppe med om lag 30.000 medlemmer og en førsteversjon av Goodify-appen. Flere tusen gode gjerninger er utført og Goodify har alt betydd en forskjell for mange mennesker. Solide partnere er med på laget – blant annet Sbanken, Kavlifondet, Handelshøsykolen BI, Norges Fotballforbund og Frelsesarmeen.

Vi startet i 2018 og har kommet langt (og har laaangt igjen). Nå leter vi etter deg som vil være med å ta Goodify fra vellykket pilot til et globalt initiativ.

Hva kan vi tilby deg om du blir med på laget?

Som leder i Goodify vil du utgjøre en sentral del av et handlekraftig team som hver dag betyr en forskjell for mange mennesker. Vi bestemmer selv hvordan vi jobber – det som er viktig er at vi har det gøy og at vi raskt driver Goodify framover. Du vil ha stor frihet og fleksibilitet og du får mye ansvar. Verdien du bidrar med i teamet er viktigere enn hvor mye du jobber.


Litt mer juice:

 •  Du vil bety en avgjørende forskjell – Goodify vil ikke lykkes globalt uten ditt engasjement. Du blir med på en global reise fra (nesten) dag 1.
 • Stor frihet og fleksibilitet, mye ansvar og krevende faglige utfordringer.
 • Du blir med i en gjeng med superengasjerte, positive og dyktige mennesker. Du vil bidra til å skape en superkul arbeidsplass.
 • Mulighet til å bygge opp, lede og engasjere et eget team.
 • Gode lønnsbetingelser og mulighet for å bli medeier på sikt. Pluss andre fornuftige goder som vi sammen finner ut av.
 • Regelmessige team-tur hvor vi flytter kontoret til…ja, hvor vil vi?

 Om stillingen

Gjennom å formidle sterke historier og engasjerende innhold skal vi skape et globalt engasjement for mer godhet. Som leder for kommunikasjon og vekst vil du ha en avgjørende rolle i arbeidet med å få dette til å skje. Du skal utvikle smarte strategier for kommunikasjon og vekst og skape kreative ideer. Du lager og sprer innhold som engasjerer relevante mennesker.

Litt mer om arbeidsoppgavene:

 •  Videreutvikle Goodify sin kommunikasjonsstrategi og finne kreative uttak fra denne. Utvikle Goodify sin vekststrategi.
 • Utarbeide innholdsplanen for våre kanaler (SOME, nettside og direkte mot brukerne). Lage engasjerende innhold (tekst, bilder og film) og spre dette slik at vi når flest mulig relevante mennesker.
 • Følge opp utvalgte Goodify-partnere og jobbe sammen med dem rundt spredning av Goodify. Engasjere influencere til å backe Goodify og jobbe mot media for å sikre at Goodify får omtale i media.
 • Bygge opp, lede og engasjere et team med kommunikasjons-mennesker.
 • Bidra i videreutviklingen av Goodify-konseptet generelt og vår overordnede strategi.

 

Hvem vil vi ha med på laget?

Du har engasjement og et ønske om å gjøre verden bedre. Du har et kjapt hode med en god dose struktur og evne til problemløsning. Du har gjennomføringskraft og er faglig solid. Først og fremst er du selvgående – samtidig som teamet er viktig for deg. Du liker å skape og lede.

Du har minimum et par års erfaring innen kommunikasjonsfaget. Du er en sterk historieforteller og du mestrer både strategi, kreativitet og hard-core innholdsproduksjon. Du er god på sosiale medier.

Veien videre

Om du kjenner at DU + GOODIFY + KOMMUNIKASJON + VEKST = SANT, så blir vi beæret om du tar kontakt med oss.

Du er hjertelig velkommen til å søke allerede nå eller så tar vi gjerne en uforpliktende og konfidensiell prat. Ta kontakt med våre rekrutteringsvenner Erik (404 35 493 / efh@avantgardesearch.no) eller Arnfinn (93 69 44 20 / arnfinn@avantgardesearch.no).

 

#verdentrengermergodhet