Nye stillinger – Tech – Filming – Disruptive Recruiter – DN Pod og “Veggen”

Det er fredag og da er det på nytt tid for vår noe uformelle oppsummering av uken som har vært. Uke 8 i «livet» til AvantGarde Search. Her kan du lese om alt det spennende, gøyale, kule og givende som har skjedd.

Nye stillinger

Denne uken har vi fått mulighet til å jobbe på enda flere spennende oppdrag for kunder både i Oslo og Stavanger. «Ryktene» har det også til at snart lanserer to stillinger i Ålesund. De nye stillingene vil offisielt lanseres til uka, men for å gi en pekepinn på hva de er: Prosjektleder, Interimleder, Front-End Utvikler og Full-Stack Utvikler. Alle stillinger legges ut på våre Facebook LinkedIn og Instagram sider i tillegg til utvalgte stillingsportaler. Følger du oss på Sosiale Medier så vil du helt garantert få det med deg.

“Veggen”

Endelig begynner veggen på det nye kontoret på Spaces Tollbudgata å bli klar. Det sies på bygget at ingen andre selskap har «turt» å male veggen i en sterk farge og at veggen vår har fått mye oppmerksomhet. “Spør man ikke så får man ikke” og vi setter stor pris på at Spaces ga oss «lov» til å gi litt farge til veggene våre.

Tech-fronten

Det har på nytt vært mye aktivitet med møter, både oppstarts-selskap og mindre til mellomstore tech-selskap. Totalt har vi møtt 16 nye og spennende selskap i Oslo og Stavanger. Helt fantastisk å høre mer om planene til selskap som utvikler teknologi som vil endre livene våre i framtiden og samtidig utrolig godt å se at det begynner å bli liv i oljebransjen på nytt (Ja vi trenger olje i noen år til i hvert fall)

Interne stillinger

Så var det våre interne stillinger; Trainee Disruptive Recruiter  og Intern Disruptive Recruiter Responsen har vært helt fantastisk fra annonsene på Startupmatcher og The hub i tillegg til karrieresidene hos Handelshøyskolen BI. Vi er allerede i gang med å snakke med en rekke utrolig lovende og dyktige nyutdannede eller sisteårsstudenter. «Alle» snakker om den kule og noe utradisjonelle annonsen og gøy å se at slike annonser blir tatt godt i mot i universitets- og høyskolemiljøene.

Filming og Strategi

Torsdag var det filming for en aldri så liten intro-film til AvantGarde Search og alle AvantGarderne. Gøy var det, men Erik påstod det var de verste to timene i hans liv etter å ha opplevd Arnfinn og Kennet i skuespiller-format. Må også få lov å takke supre Arild Sandberg i Jobreg som stilte opp med kamera og lys. «We love you Arild og Jobreg. Torsdag kveld var det 4 timer med strategi og presentasjon av planene for de neste årene. Noen stikkord for deg: Vekst – Stor satsing – nye tjenester – Disruption i rekrutteringsbransjen – Moderne rekruttering. Kvelden ble avsluttet med en god G&T på Clarion Hotell The Hub, Indisk på Grunerløkka og en Guinness på The Dubliners.

Mandagsmøtet i DN

Gøy og være med på enda en DN podd for Mandagsmøtet DN  med Nora Rydne og Eva Grinde. Episoden kan høres fra og med mandag neste uke og søker du jobb så burde du høre på hver mandag framover.

Scampi

Eeeeeeeeeeendeeeeeeeeeeeeeeelig. Scampi har fått AvantGarde t-skjorte. Velkommen til klubben Scampers!

Vi ønsker dere alle en strålende helg og vil du være med å hjelpe oss litt så må du gjerne dele denne teksten på dine Sosiale Medier kanaler og bruke #framtidenstalentsourcer.

Hilsen alle oss AvantGardere!