Ukeslutt med godhet, teknologi, start-ups og en valp i løpetid

Ny fredag og snart helg. Vel kanskje ikke helt for oss grundere he he, men noe skal det bli. Dessverre er det enda en fredag med triste nyheter fra den store verden og våre tanker går til Mosambik denne fredagen. Samtidig er det mye som skjer hos oss i AvantGarde og her kommer ukens uformelle oppsummering av hva som har skjedd de siste 7 dagene.
 

Tusen takk dere nyutdannede og sisteårsstudenter

Vi er overveldet over hvor mange flinke nyutdannede som har søkt på stillingen som Trainee Disruptive Recruiter i Oslo i tillegg til Intern. Utrolig gøy å se at så mange flinke jenter og gutter ønsker å være med å skape endring i rekrutteringsbransjen. Intervjuprosessene er godt i gang og vi gleder oss masse til nye intervjuer og annengangsintervjuer i ukene som kommer. Ryktene har det av en eller ei kommer reisende fra den Nordlige delen av landet 🙂

Når selskap og teknologi gjør en forskjell!

Start-ups er en viktig del av vår hverdag og denne uken har vi igjen møtte flere start-ups som utvikler teknologi som skal gjøre en forskjell. Ikke bare har vi møtt mange, men vi begynner også nå å jobbe med noen av de mest spennende start-ups i både Oslo og Stavanger. Stillingene publiseres etter hvert her på bloggen og på vår LinkedIn og FB side. Her kan du følge oss via AvantGarde LinkedIn og AvantGarde Facebook Ønsker du forøvrig å gjøre en god gjerning allerede nå i helgen så sjekk ut Goodify og enkelt last ned appen.

Stillinger i Oslo og Stavanger

Vi har mange spennende stillinger for øyeblikket. Dette inkluderer Produkteier Oslo, Kommunikasjons- og vekstrådgiver Oslo, Senior Data Scientist Oslo, en rekke SW utviklere og Snr. utviklere i Oslo, Chief Geophysicist Asker, Elektro / elkraftingeniør Stavanger, Forretningsutvikler Stavanger, SW Utviklere Stavanger og mye mer. Vi vil gjøre det enkelt for deg om du er interessert. Kontakt oss så skal vi sende deg mye mer info om kunden og selskapet.

 

Spennende med annonsering via andre kanaler

Vi har nå hatt kjempegod dialog med både Startupmatcher og The Hub og skal begynne å bruke disse kanalene mer og mer. Hadde hyggelig besøk av Una fra The Hub tidligere i uke med masse gode diskusjoner rundt moderne annonsering og takker også Thomas i Startupmatcher for masse god hjelp.

Nina is back

Endelig er Nina tilbake fra «turne» og misunnelsen hos oss andre begynner å forsvinne. Som del av et grunderselskap måtte hun naturligvis jobbe litt fra både New York, Miami og ute i havet, men kult også at vi får tilbake en super-energisk og passionate Nina (Vel hun er vel alltid det)
Nina skrev forresten en fantastisk tekst tidligere i uken etter inspirasjon etter å ha hørt foredraget “Smart with a heart” Anbefaler at du leser denne teksten

Ellers

Neste uke er Stavanger-gjengen over i Oslo for en dag med diskusjon rundt alt det spennende som skjer, videre strategi, filming for video og helt sikkert litt god mat og drikke på kvelden. Endelig har hettegensere, t-skjorter og jakker ankommet for alle og kontoret i Oslo på Spaces har endelig fått rosa maling på den ene veggen. Nå er det tid for innredning ettersom alt skal være klart til neste uke.

Scampi

Vel, vår egen valpe-AvantGarde har fortsatt løpetid, men er heldigvis i litt bedre form. Her på morgenen mens jeg skriver denne bloggen så har hun gått til sitt «hi» for å meditere litt ser det ut som, men våkner nok når jeg går ut til henne og sier «walkie» (Ja hun forstår kun engelsk og blir helt vill når vi forteller at vi skal ut på tur.

 

På ny så vil alle oss AvantGardere ønske dere en riktig god helg. Sommeren er her (vel kanskje ikke riktig enda), men kjenner vi Nordmenn rett så skal det jo ikke mye sol til før man tar fram grilldressen.