Tech – stillinger – vekst + mye mer som skjer – ukens oppsummering fra AvantGarede Search

Vi er nå i uke 6 for AvantGarde Search og kan vel si at vi bare elsker jobben vår mer og mer. Masse spennende stillinger, treffer masse spennende start-ups, små- og mellomstore selskap og har det samtidig veldig gøy. Her kommer denne ukens oppsummering med både formelle og uformelle oppdateringer.

Stillinger

Denne uken har vi startet på en rekke nye stillinger som alle finnes under ledige stillinger på bloggen her på hjemmesiden. Vi søker etter blant annet etter en SW Utvikler for ContinYOU i Stavanger, Utvikler for Computas i Stavanger, Utvikler for 4Subsea i Asker, Chief Geophysicist for TGS i Asker, Senior Elkraft / Elektroingeniør for Blue Day Technology i Stavanger, Forretningsutvikler SubSea for Pumptech i Stavanger i tillegg til flere andre stillinger i Oslo som CEO, Product Manager, CPO, Communications Advisor, Embedded Ingeniører, Data Scientists og Utviklere. For Stavanger ta kontakt med Ingunn Søyland på iso@avantgardesearch.no og for Oslo, ta kontakt med Erik Falk Hansen på efh@avantgardesearch.no

AvantGarde Search vokser i Oslo

Nå skal vi ansette i Oslo og har ute annonser for to utrolig kule muligheter; Trainee Disruptive Recruiter og Intern Disruptive Recruiter. Annonse ligger ute både på bloggen vår, hub.no og Startupmatcher.no Hvem vet? Kanskje du også blir en ekte AvantGarder.

Kennet i vinden

Onsdag holdt Kennet foredrag for Stavanger Næringsforening om utviklingen i arbeidsmarkedet i Stavanger-regionen. Som alltid var deltakerne strålende fornøyd med Kennet`s engasjement og ikke minst kunnskap om arbeidsmarkedet.

Tech og media

Vi er ydmyke for mulighetene vi får til å møte noen av de mest spennende selskapene og inkubatorene i både Oslo, Stavanger og Bergen. Denne uken var vi hos Katapult Ocean for å se på alt det fantastiske CEO Maren Hjort Bauer har fått til innenfor Impact-Tech. Vi var også hos TheFactory og må bare bøye oss i støvet for alle de spennende selskapene og partnerne i deres økosystem. Vi var også så heldige å få møte Checkd i Oslo og ikke minst Goodify som utvikler en løsning som skal fokuserer på godhet i oss mennesker. Impact-Tech på sitt beste. Ellers har vi bidratt til en ny sak i DN som ser på dette med mentor-løsninger innenfor Tech-Norge. Sak kommer i løpet av helga.

Uke 3 på Spaces i Oslo

Vi elsker livet på Spaces i Sentrum. Mye flinke folk, spennende selskap, god stemning og masse som skjer. Utrolig glad for at vi valgte dette alternativet og kan virkelig anbefales.

Arnfinn uke 3

Arnfinn er godt i gang og forstår vi han rett så elsker han livet som en AvantGarder. Alle oss andre er imponert over Arnfinn og hva han allerede nå får til. Han fått mange spennende møter med tech-selskap de neste ukene. Treffer du Arnfinn så gir han deg gjerne noen tips om Monopol (Spillet) Han ble tross alt nummer 2 i Norgesmesterskapet. Vi har også gjort et intervju med Arnfinn som du kan lese her

Ellers

Nina koser seg på Cruise i Karibien, men ser ut som hun ikke klarer helt å legge jobben fra seg. En ekte AvantGarder. Vi kan jobbe fra hvor vi vil i verden og da valgte Nina et par uker med sol og varme. #viandreermisunnelige.

Scampi

Så var det Scampi. AvantGarder i form av en valp. Akkurat denne uken har hun det ikke så greit. Har fått løpetid for første gang og en del utfordringer med det. Vi håper hun er mer i farten til uka etter en tur til veterinæren nå i morges.

 

Ønsker dere alle en riktig god helg og sender samtidig varme tanker til New Zealand og de som ble rammet av det forferdelige som fant sted natt til fredag. La oss alle gjøre alt vi kan for fred og godhet i årene som kommer. Det koster faktisk ikke så mye.  ❤

Varme hilsener fra oss AvantGardere ❤♡ღ