Stanford og Monopol. Velkommen til AvantGarde Search Arnfinn!

Da er endelig vår nyeste AvantGarder på plass og det er en stor glede for oss og ønske Arnfinn velkommen. Som med alle nye AvantGardere introduserer vi Arnfinn gjennom et kort intervju om han selv, hans bakgrunn og ryktene om at han ble nummer to i NM i Monopol.*

Jobb og utdannelse

 • Bachelor Economics fra NTNU
 • Videreutdanning på Stanford innenfor Business Administration, Enterprise Growth, Tjenesteutvikling og Ledelse.
 • Bakgrunn fra IT-bransjen.
 • Tidligere gründer av Demenshjelpen.

Off the record:

 • Favorittfilm:      The Usual Suspect
 • Favorittband:    Lady Gaga
 • Hobby:                 Ski, guttungen og jenta, tidligere profesjonell pokerspiller
  Favorittmat:      Vietnamesisk (Må si det med Vietnamesisk kone)
 • Hva ville du bli når du var liten: Brannmann
 • Nick name på vår interne slack: Hipster Arnfinn (Det var dere som bestemte. Jeg var den eneste AvantGarder med skjegg)

Hvorfor valgte du AvantGarde Search?

Jeg hadde fulgt med selskapet i lang tid fra det var OG-S og var i kontakt over kaffe med selskapet like før jul. Etter å ha lest intervjuet med Erik Falk Hansen i DN i januar, ble dette enda mer interessant og jobben ble min.

Så hva tror du at du kan bidra med?

Om jeg selv skulle sagt noen stikkord så ville det vært: Nettverk innenfor spesielt IT og Tech, en person som vil oppføre seg skikkelig og en hyggelig og sulten Trønder.

Ellers har studiene fra Stanford har lært meg mye om motivasjon og hva som skal til for at kunnskapsarbeidere skal prestere. Mener man må tenke på dette allerede fra starten av rekrutteringsprosessen, målet er ikke å fylt stillinga, målet er å få inn en bidragsyter til suksess.

Du har selv vært kandidat på lederstillinger med det folk kaller Hodejegere tidligere. Hva er dine inntrykk?

Har jobbet innen IT-bransjen og der svinger det hva som er hot av kompetanse, så har opplevd både å være en kandidat mange jakter på og en kandidat som må slåss for å få oppmerksomhet. En nyttig erfaring er å behandle kandidater med respekt, han du ikke har bruk for i dag, kan være han du desperat trenger i morgen. Har noen veldig positive opplevelser, noen har fungert som personlige  rådgivere. De har gitt meg gode råd og god innsikt i stillingene og god innsikt i egne styrker og svakheter. Noen andre vet knapt hva de rekrutterer for, ofte da hva bransjen refererer til som researchere..

Ellers vil jeg si at det i framtida er det viktigere enn noen gang å få fram det unike med en stilling. I den stadig økende støyen med reklame og innhold, må man makte å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Hva tenker du om det som skjer innenfor tech-miljøet i Oslo?

«Foren som ikke har erfaring som rekrutterer (eksternt) så håper jeg at jeg kan ta med et friskt blikk og nye ideer. Det er jo ingen tvil om at bransjen trenger modernisering»

Hva tenker du om det som skjer innenfor tech-miljøet i Oslo?

Det har vokst fram en sterk kultur for oppstartsbedrifter. Dette gir spennende muligheter for de som vil være med å forme samfunnsutviklingen fremover. Bare det jeg har sett i mine første to uker hos potensielle kunder for AvantGarde er utrolig imponerende.

Hva blir din stilling i AvantGarde Search

Skal sørge for at vi får omsatt interessen vi har og kompetansen vi har i videre vekst.  Det innebærer også å øke antall å rekrutterere i Oslo-området og ikke minst få tak de beste talentene til start-ups, små og mellomstore tech-selskap.

Du ble nummer 2 i NM i Monopol? Fortell?

Meldte meg på kvalifisering bare for gøy og havnet til slutt på finalebordet i NM. Det ble en morsom sak for media, så kanskje ble mine 2 «minutes of fame» Satt i taxi noen måneder senere og hørte da noen kommentere på radioen en beslutning jeg hadde tatt, så monopol er blodig alvor.

Vi ønsker deg alle velkommen Arnfinn. Du blir en stjerne for både oss, våre kunder og ikke minst kandidater.