Disruptive Recruiter – Oslo x 2 (Trainee & Intern)

Vil du være med å endre rekrutteringsbransjen i Norge? Er du i studier eller relativt nyutdannet og ønsker å jobbe for et kult selskap (Litt kule er vi i hvert fall) og få en karriere som er helt rå? Vil du jobbe med mennesker og samtidig tett opp mot det nyeste innenfor tech? Er du også litt sprø og elsker nytenkning og gode ideer? Da må vi bare høre fra deg, men først er det fint om du leser denne lange og gørr-kjedelige annonsen.

Ingen tvil om at Rekrutteringsbransjen er svært så konservativ og kanskje spesielt innenfor det vi driver med: Rekruttering av spesialister og ledere. Vi vil, og skal endre dette, og da trenger vi deg med på laget.

Du ser; det skal ikke lengre være slik at en rekrutterer er en “mann i fin dress som gjør mer ut av seg og sine tjenester enn hva som egentlig er nødvendig” Det skal ikke være slik at nyutdannede ikke er flinke nok til å gjøre en god jobb som rekrutterer bare fordi de ikke ser ut som en avdanket business-mann. Det skal ikke være slik at man må være «stor, stygg og skremmende» for å kunne velge ut de riktige kandidatene. Det skal ikke være slik at jo mer tungrodde prosesser en har desto bedre jobb gjør man. Naturligvis er dette satt litt på spissen, men du forstår nok tegningen.

Nå har vi to muligheter hos oss i Oslo. Du velger selv om du vil søke som «intern» eller som Trainee eller begge. Vi lover uansett at dette blir lærerikt, gøy, spennende, krevende, kult, givende og masse annet og planen med “intern” stillingen er at dette blir en fast jobb når du er ferdig med studiene.

 

I AvantGarde Search vil du være med på noe nytt. Joda, det sier del alle, men la oss prøve å bevise at dette i det minste er litt nytt og kult. Stillingsannonser i 2019 er som på 1990 tallet. Alt handler om hva man krever og alle disse fine ordene om hvordan du som person burde være. Vel, vi ønsker heller å fortelle deg hva vi kan tilby. Og her har du noe av det vi kan tilby:

 

 1. Vi skal satse stort og du kommer inn tidlig
 2. Du vil få en frihet i arbeidshverdagen din som få andre kan tilb
 3. Skal du ha bøttevis med barn etter hvert så sier vi «we love it»
 4. Du vil møte masse kule mennesker og noen utrolig spennende selskap
 5. Du vil ha det gøy på jobb
 6. Du vil få godt betalt for arbeidet ditt
 7. Du vil være en del av et grunder-selskap som allerede er kommet et godt stykke på vei
 8. Du vil få frihet til å gjøre ting på din måte
 9. Du vil få full opplæring og støtte helt fram til du er lei av opplæring og støtte.
 10. Kontorer med treningssenter, kino, bibliotek og games room.
 11. Mulighet til å få eierandel i AvantGarde Search Oslo.
 12. Lønn, provisjon og bonus.
 13. Verdens morsomste interne slack gruppe.
 14. Sitte i et spennende miljø på Spaces med utrolig mange kule tech-selskap

  

Vi ønsker at du selv skal være med å forme denne stillingen og det kan vi snakke mer om over en kaffe en dag, men her er noe av det vi ser for oss som arbeidsoppgaver:

 1.  Møter med de beste talentene innenfor teknologi (Ofte kaffemøter så håper du liker kaffe)
 2. Møte noen av de kuleste og mest spennende start-ups innenfor tech (Her er det også mye kaffe så håper du fortsatt liker det)
 3. Markedsføring via Sosiale Medier (Ditt valg om du drikker kaffe når du gjør dette)
 4. Skrive blogg-tekster om bransjen, tech, rekruttering og kanskje noe annet også (Drop kaffen, du har hatt for mye i dag)
 5. Presentere våre tjenester i møter, seminarer, konferanser og mange andre steder (Kaffe på dagen, kanskje et glass vin / øl på kvelden) 
 6. Generelt sett være ydmyk, profesjonell, litt crazy, hardtarbeidende, morsom, profesjonell og ikke redd for å by på deg selv
 7. Viktigst av alt; Være deg selv og stå på hele dagen (av og til kvelden også)

Drikker du ikke kaffe? OK da. who cares.

Vi er ikke ute etter en spesifikk person. Dame eller mann, gutt eller jente, homofil eller hetrofil, norsk eller utenlandsk; Spiller ingen rolle. Viktigste er at du har følgende:

 1. Drikker kaffe (Dårlig spøk)
 2. Brennende ønske om å jobbe med mennesker og teknologi
 3. Ønsker å utvikle deg og har litt den «grunderen» i deg
 4. Utdannelse innenfor HR, Tech, Markedsføring eller lignende
 5. Er du god på ski / snow board så er det positivt. Vi er ikke så gode, spesielt Nina
 6. Forstår at hardt arbeid er grunnmuren for suksess

 

Vi har aldri brukt disse utdaterte databasene hvor du må bruke flere timer på å registrere deg. Hvorfor? Da risikerer vi å gå glipp av de beste kandidatene som ikke har tid til å sitte foran pc og legge inn CV felt for felt. Hos oss er det bare å ringe, komme innom eller sende CV på email. Om du vil skrive noen ord om deg selv så må du gjerne det, men en bog-standard søknad? Nei Takk. Legg heller med en video om du absolutt har lyst.

Hører vi fra deg? Vi håper det og hører vi ikke fra deg må du ha lykke til i hva du en gjør og kanskje våre veier møtes senere, over en kaffe 🙂

Kontakt: Erik Falk Hansen | Chief Talent Sourcer og Partner | +40 43 54 93 | efh@avantgardesearch.no

 

 

 


AvantGarde Search is a specialist recruitment company focusing on recruitment to technology companies and consultancy companies within tech or digitalization. We aim to be the driver for more modern and agile recruitment services, this in a very conservative industry. We have dedicated teams recruiting within their own key areas including management, software, sales, marketing, design and operations. Additionally, we have a team that 100% focus on recruitment to IoT companies. Since the start in 2019 we have had the opportunity to work with some of the fastest growing technology companies in Norway and Sweden.