Senior Elkraft/Elektro-Ingeniør – Blueday Technology Stavanger

Blueday Technology er et Stavangerbasert høyteknologiselskap som startet opp i 2013.Selskapet spesialiserer seg innen elektro og automasjon og har ca 65 ansatte fordelt på to lokasjoner i Stavanger og på Bømlo. Vi leverer systemløsninger og produkter for produksjon, lagring og distribusjon av elektrisk energi i tillegg til egenutviklede automasjonssystemer Vi har hatt en positiv vekstkurve siden oppstart og har blitt tildelt Gaselle-prisen to ganger. Mye av årsaken til den gode utviklingen ligger i selskapets innovative og fremtidsrettede løsninger. Verden er i ferd med å elektrifiseres, og Blueday står helt i front av utviklingen av morgendagens teknologi.

Kundegruppen består i dag av selskaper innen olje/gass, oppdrett og rederibransjen – noe som gjør selskapet stabilt og motstandsdyktig mot nedgangstider i enkelte bransjer. Blueday Technology er heleid av investeringsselskapet Bluewater Energy i London. Selskapet opplever eventyrlig vekst og ønsker å ha med seg flere toppmotiverte ingeniører.

Bli med på eventyret. Bli med å gjør en forskjell. Bli med å skap morgendagens hybride løsninger for en grønnere og mer effektiv fremtid.

Om stillingen:
Som elkraftingeniør/elektroingeniør i Blueday Technology får du være med helt i front på utviklingen av hybridteknologi. Du vil være med i hele prosessen fra konseptutvikling og idéer til design, sammenstilling og testing. Blueday har et eget verksted on site som gjør selskapet spesielt egnet for deg som ønsker å leke litt på jobb.

Videre vil du være med i dialog mot kunder og mot leverandører. Hos oss jobber vi tverrfaglig, og du må regne med tett dialog og samarbeid med dine kolleger på automasjon og mekanisk. Stillingen rapporterer til prosjektleder og til VP Power Generation.

Selskapet skal vokse videre og her vil det være store muligheter for deg som ønsker utvidet ansvar på fag og på ledelse.

 

Vi leter etter:
Deg som har minimum BSc innen Elkraft eller Elektro samt fem års relevant erfaring. Det er viktig for oss at du ønsker å være med i hele prosessene og at du finner glede i å se egne idéer, så vel som andres, realiseres. Du må kunne kommunisere på tvers av fag og disipliner. Som person liker du å se etter muligheter, du er hjelpsom og interessert i helheten. Du er gjerne av typen som fortsatt liker å bygge technic-lego og har eget verksted. Flere av våre kunder ønsker at all vår kommunikasjon er på Norsk. Derfor har vi satt som et krav at du behersker både Norsk og Engelsk flytende – skriftlig og muntlig.

 Hva kan du forvente av oss?
Miljøet hos oss er høykompetent, ungt og dynamisk. Utvikling av teknologi og løsninger er en del av alle våre prosjekter i varierende grad, og for å ha mulighet til å gjøre dette har vi bygget opp et sterkt fagmiljø som inkluderer personer med tung teknisk kompetanse innenfor elektro og automasjon.

Vi kan skilte med lav turn/over og lavt sykefravær – dette sier litt om trivselen hos oss og den er det svært viktig at vi beholder. Vi liker å tilbringe tid sammen også utenfor jobb. Initiativ til eksempelvis lønningspils og andre aktiviteter settes som regel stor pris på. Du må forvente at vi har det høyt under taket og at vi ønsker alles idéer og meninger velkommen. Videre kan vi tilby konkurransedyktige betingelser i form av lønn i tillegg til god pensjonsordning og veldig gode forsikringsordninger.

Parkering har vi nok av, men ønsker du å sykle – har vi også tilrettelagt for dette.

 

Vi synes selv at prosjektene og teknologien vi holder på med er ordentlig gøy, og ønsker at de som skal begynne å jobbe hos oss har en genuin interesse for faget sitt og teknologiske løsninger innen våre kjerneområder.

 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over og har lyst til å bli med på laget vårt? Da vil vår rekrutteringspartner Ingunn Søylandi AvantGarde Search høre fra deg. Ingunn treffer du på e-post: iso@avantgardesearch.noeller på telefon 455 06 443.

 

Vi ser frem til å ha deg med på eventyret.