Full-stack utvikler Stavanger – Vil du være med å redde liv?

Har ditt hjerte en drøm om å jobbe med meningsfull teknologi? Teknologi som kan redde liv og skape trygghet?

Da kan du få muligheten til å bli med på det mange mener er regionens viktigste tech-selskap. Et selskap med lidenskap for teknologi og dens interaksjon med mennesker. En teknologi som letter tilværelsen for enhver familie med familiemedlem(er) som trenger litt mer tilsyn. En teknologi som gjør at de på en enkel måte kan få trygghet og samtidig oppleve frihet og glede i livet. 

Litt mer om stillingen

I denne stillingen vil du bli kollega med en rekke andre utviklere, i et spennende og voksende miljø.

Her vil du delta i utviklingen av videre funksjoner og design basert på 50% kreativitet og 50% problemløsning. Du vil delta i noe testing og ikke minst delta i implementering ny teknologi. Du vil dekke hele stacken og skrive suveren kode. Teknologien det jobbes med i dag er:

  • Microsoft Azure
  • Node JS
  • Flutter
  • App utvikling på IOS og Android
  • Samhandlingsverktøyet GIT

 

Hvem ser vi etter?

En Full-Stack utvikler med erfaring nok til å kunne gjøre en god jobb. Det viktigste er at du er en person som vil jobbe med kul teknologi og som bryr deg om merverdien teknologien skaper for den enkelte. Det vil samtidig være en fordel om du har erfaring med produktutvikling. Snakker du i tillegg flytende norsk så er vi mer eller mindre i mål. Det viktigste her er personen deg og din lidenskap for tech.

Hva får du?

Faglig utvikling er viktig. Her får du leke med den nyeste teknologien, og de har tenkt å leke i mange år fremover. Den rette personen får også mulighet til raskt å ta mer ansvar og vokse i rollen. For den rette, vil det også bli mulighet til å kjøpe seg inn i ContinYou og bli medeier i selskapet. Kort sagt, du kan gå all inn i hele produktsyklusen. Vi skal ikke si at du får være med å påvirke. Det sier alle, men vi tror du selv er klar over muligheten her til å ha ditt foot-print på selskapets utvikling.

Interessert? Vi gjør det enkelt for deg

En lang søknad eller tungvinte rekrutteringssystemer skal du slippe. Du er helt sikkert i jobb den dag i dag og da respekterer vi at en tungrodd rekrutteringsprosess vil være et hinder. I stedet gjør vi det enkelt:

1.      Du kan ringe, melde eller maile oss og be om mer informasjon. Vi sender deg detaljert informasjon om denne muligheten slik at du kan se nærmere på om dette er noe for deg eller ikke

Eller

2. Vi kan allerede nå møtes for en uformell og uforpliktende kaffe-prat om dette og det etter arbeidstid om du ønsker.

Er du såpass gira at du vil gå inn i søknadsprosessen med en gang så er du selvfølgelig velkommen til å søke til kennet@avantgardesearch.no Vi trenger ikke en søknad, altså kun CV.

Sjekk gjerne ut youtube for introfilmer om produktet.  Link til en av de er her: https://www.youtube.com/watch?v=UIy5eKlXWM8

ContinYou hjemmeside