Stillinger – GrunderExpo – Tech – Scampi – Snowboard og Hei Sveis (alt henger i sammen)

Enda en ukeslutt og her kommer vår ukentlige og uformelle oppsummering av uken som har gått hos oss i AvantGarde Search. Og ja; denne uken har det skjedd utrolig mye gøy og spennende.

Arnfinn

Så har endelig Arnfinn begynt hos oss i Oslo og vi håper at alle ser på dette som et tegn på at vi virkelig satser, og at vi virkelig vil skille oss ut på rekrutteringsfronten. Intervju med Arnfinn legges ut neste uke, men vi er super-happy for å ha fått med oss enda en person som forstår business, tech og digitalisering. Snill og hyggelig er han også (Hører vi rykter om)

GrunderExpo 2019 – I juryen

Vi er stolte over å ha fått muligheten til å sitte i juryen på GrunderExpo 2019 for ungdomsbedrifter på videregående skole. Hvem bedre å sende en Arnfinn som selv har vært grunder. En skikkelig inspirerende dag og en ære å kunne være med å støtte framtidens hoder. Og om du lurer: Ja det var bøttevis med gode tech-ideer.

 

 

Nytt kontor

Oslo har fått nye kontorer og mandag vi flytter vi inn på «the place to be»; Spaces i Tollbugaten. Her vil vi sitte i et miljø som er fullpakket med spennende og «up n coming» tech selskap. Et perfekt sted for å invitere  både kunder og kandidater inn for en kaffe. Vi gleder oss masse. Kom gjerne på besøk så tar vi en kaffe, pils (Etter jobb) eller hygger oss i games rommet.

Nye stillinger

Tre nye eksklusive oppdrag er i boks. I Stavanger har vi fått muligheten til å jobbe med et av de viktigste tech-selskapene i regionen, ContinYOU. Ikke bare driver de med kul teknologi, men med teknologi som faktisk redder liv. Vi har også fått et spennende oppdrag med Blueday Technology i Stavanger hvor vi er på jakt etter en Elektroingeniør / Elkraftingeniør. I Oslo er vi i gang med en spennende teknisk lederstilling i TGS, verdens mest suksessfulle geophysical selskap. Vi er nå ute etter en Chief Geoscientist. Ellers er vi i prosessene med å ansette utviklere for spennende cloud og AI stillinger hos 4SubSea i Asker og Computas i Stavanger.

Tech besøk

Det vil aldri være en god uke uten nye møter med spennende tech-selskap og nåværende kunder. Denne uken startet på Spaces for å høre om alt det spennende Omnicus driver med. (Se bilde med CEO Eivind Jonassen). Vi hadde også en utrolig spennende prat med Checkin i Kristiansand som er i markedet etter en PHP utvikler. Ellers var det besøk hos NetNordic på Lysaker før uken blr avsluttet hos kanskje Norge`s mest inspirerende selskap; Cognite.  

Kennet kjeftet

I et lite selskap som oss så er det naturlig at vi AvantGardere går litt «hot» i ny og ne. Når det skjer så er Kennet er alltid den som holder seg rolig. Han er den som aldri blir sur og som aldri kjefter. Vel inntil denne uken. Denne uken kjeftet Kennet for første gang på sjefen selv, Erik. Både Erik og oss andre synes faktisk det var litt stas. Og et lite apropos; Forrige uke fant Kennet ut at han er 1/5 dels Sigøyner. Vel vi er absolutt for mangfold i AvantGarde Search.

Litt av hvert

Nå gleder vi oss til nye hettegensere er på plass og ikke minst til vi lager AvantGarde video hos fantastiske Jobreg på Skøyen. Erik var på trykk i Dagbladet der han snakket om alder og rekruttering (tirsdagsutgaven), mens Nina har kost seg med sin skjønne datter på fjellet. Dog klarte hun ikke  å legge Mac`en og jobben fra seg og ei heller er hun så god på snowboard i følge bildet .-)

Scampi

Scampi er i farta og nå er det bare noen få uker til dressurkurs i Nydalen. Denne uken møtte hun endelig verdens kuleste, snilleste og beste frisør. Frisøren som også har verdens beste navn på sjappa si: “Hei Sveis” på Majorstua. Stor stas for Scampi og stor stas for Hei Sveis.

Da er det bare å si riktig god helg fra alle oss AvantGarders. Nyt hva enn du har planer om og husk; Ikke noe i veien med å være litt disruptive.