Tech – Olje – Teddybjørner – Rekruttering og Scampi (alt henger sammen)

Enda en uke er snart over og enda en uke hvor vi AvantGardere ikke kan si annet enn at vi elsker jobben vår. For noen fantastiske selskap og kandidater vi får lov å jobbe med hver eneste dag, noe vi er svært ydmyke for. Her kommer ukens uformelle innblikk i hva som skjer og skal skje.

Oslo – Tech den nye olja?

Her må vi bare bøye oss i støvet og beundre alt det spennende som skjer på tech-fronten.  Man kan ikke annet enn å bli fasinert av alle de nye og kule ideene som utvikles blant grundere. Ofte ideer som vil gjøre en stor forskjell på samfunnet i årene som kommer. Samtidig er det vel så gøy å møte selskap som er over grunder-fasen og som begynner å ta teknologien ut til den store verden. Det betyr at «det nytter» og det gir håp for alle oppstartsbedrifter der ute. 

Stavanger – Begynner å bli full fart

Godt å se at markedet i Stavanger stadig er i bedring. Den siste uken har våre ansatte i Stavanger hatt 13 møter med teknologiselskap innenfor oljebransjen og omtrent alle har sagt at de kommer til å gjøre ansettelser i løpet av 2019. Etter noen tøffe år i regionen er det godt å se at ting begynner å normalisere seg, men nå håper vi at bransjen lærer av det som har skjedd, noe Ingunn har skrevet to meget gode artikler om.

Har vi egentlig lært? Ikke mer ville-vesten takk!

Nå er han klar

Arnfinn starter med oss til uka her i Oslo og vi gleder oss til å presentere han til eksisterende og nye kunder. Skal ikke si så mye mer akkurat nå, men Arnfinn er en utrolig spennende «addition» til laget vårt og vil etter hvert ha ansvar for all vekst i Oslo. Han har en imponerende bakgrunn fra telecom og tech og vil være en stor ressurs for våre kunder når de skal rekruttere. Nå har vi også endelig fått en AvantGarder som har litt skjegg og vår i vår interne gruppe på Slack har vi valgt å kalle han «hipster-Arnfinn» (Selv om han stort sett går i dress)

NB. Ryktene sier at han hadde en forkjærlighet for teddybjørner i 20-årene


Kanskje årets mest spennende stilling innenfor Geo?

Neste uke lanserer vi en utrolig utfordrende stilling med TGS i Asker. En stilling som skal være med å gjøre en stor forskjell iht. selskapets videre satsning og vekst. Vi skal da rekruttere for en Chief Geophyscist med en sterk kommersiell bakgrunn. Annonser legges ut mot midten av neste uke. Gøy for «lille» AvantGarde å få kunne jobbe med et svært anerkjent børsnotert selskap.

«She is back»

Ingunn Søyland på vårt Stavanger-kontor sier hun er en «erke» Rogalending. Litt merkelig ettersom hun ikke klarer kaldt vær, regn og vind. Når man ikke liker kaldt vært, ja da blir det ofte en vinterferie i varmere strøk og etter to uker borte fra oss så var det jammen meg godt å få henne tilbake.

Så var det Scampi

Scampi er litt lei sei for at snøen smeltet, men ellers er hun i strålende form. Hun har plutselig bestemt seg for at hun ikke vil sove i sitt eget «hi» og hver kveld griner hun seg fram til en avtale om å få sove på soverommet. Nå får vi håpe dette endrer seg og kanskje det hjelper når hun snart mottar sin egen AvantGarde hunde t-skjorte.

 

 

Vi ønsker alle en riktig god helg og god vinterferie til de av dere som skal til fjells eller nedover i varmen.

Hilsen 6 ydmyke AvantGardere

#framtidenshodejeger #dittrenommeervårmisjon