Tech, grunder, DN, Hot og selvfølgelig Scampi

Uke 4 i “livet” til AvantGarde Search er snart over og igjen har det vært en spennende og innholdsrik uke. Her kommer en kort og uformell oppdatering på hva som har skjedd og hva som skjer og nå gleder vi oss til våre kjære kollega, Ingunn, kommer tilbake fra ferie til mandag.

 Mye kult på start-up fronten

Vi er stadig rundt og møter mennesker som ønsker å gjøre en forskjell og av den grunn har blitt grundere. De utvikler helt fantastiske tech-løsninger. Denne uken har vi møtt selskap som utvikler AI løsninger med «intelligent OCR Technology» og som utvikler deres egne REST API`s for scanning av fakturaer. Vi har møtt et selskap som utvikler en app som er en «matching platform» for å finne riktige folk å dele hybel / hus med. Vi har møtt et selskap som utvikler det nyeste innenfor Cyber Security i tillegg til og hatt dialog med et selskap som virkelig vil gjøre en forskjell: De utvikler en løsning hvor folk som ønsker å hjelpe kan finne mennesker og organisasjoner som har behov for hjelp. En ære å få snakke med selskap som dette og vi håper det fortsetter.

Mandags»podden i Dagens Næringsliv

Det er skikkelig gøy å få være med på dette og igjen bekrefter det at AvantGarde Search er #framtidenshodejeger som seriøse medier ønsker å lytte til. Denne uken var det filming av en «teaser» for deres markedsføringskampanje.


AvantGarde Search – Hot candidate

Vi skal dele flere og flere «hot candidates» i våre SoMe kanaler, i hovedsak profiler av teknologer og flinke folk som jobber inn mot teknologimiljøet. Dette er folk som er i jobb, men som ønsker å være med på et «eventyr» hos et start-up eller mindre tech-selskap. Du kan lese mer om dette her

Kremen av framtidige grundere

Det er alltid gøy å kunne være med å bidra med kompetanse til den ynge garde. Vår Daglig Leder, Erik Falk Hansen, skal være med i juryen på Grunder Expo 2019 27/02 får å høre hva kremen av framtidige grundere har å komme med. Neste uke kan vi endelig gå ut og offentliggjøre hvem som blir med på laget i Oslo. 

AvantGarde Search Oslo vokser 

Vi gleder oss skikkelig til han starter og kan røpe at dette er en person med lang erfaring fra tech-bransjen som har tatt tilleggsstudier gjennom Stanford av alle steder.

PG Flow Solutions

Vi vil også benytte muligheten til å takke PG Flow Solutions for flott samarbeid og gratulere med ny Direktør for Supply Chain. Skikkelig gøy å kunne være med å bidra i rekrutteringsprosessen og vi gleder oss til videre samarbeid.

Vil du møte oss?

Er du et selskap i Oslo eller Stavanger som ønsker det nyeste innenfor rekruttering? Ønsker du en prat om hva vi kan tilby? Da tar vi gjerne en prat med deg. For Oslo; Ta kontakt med Erik Falk Hansen på efh@avantgardesearch.com / 40435493. For stavanger ta kontakt med nina@avantgardesearch.com / 97101098. Du er hjertelig velkommen til oss på Lysaker eller Skagenkaien. Ellers kommer vi også gjerne til deres kontorer.

Så var det valpen «scampi»

Scampi vokser og har feiret sin første Valentines Day i stil. Kort fikk hun også og vi avslutter med å si at Scampi ønsker dere alle en riktig god helg.