Hva har Stanford, Gamification, Jørn Hoel og Scampi til felles?

Vel, de er alle en del av denne teksten. En tekst som er en oppsummering av uke 3 i AvantGarde Search“ nye liv. En uformell oppsummering av hva som har skjedd og hva som skal skje.
Noen begynner vel kanskje og bli lei av at vi hele tiden takker alle våre støttespillere, men vi velger å gjøre det igjen. Vi er utrolig ydmyke for all den støtten, heiaropene og hjelpen vi får av alt fra toppledere, HR ansvarlige, “tech-freaker” og mer. Uten dere hadde dette blitt veldig vanskelig. Her er litt av det som skjedde i uken som har vært.


Nye stillinger

Denne uken lanserte vi en SW Developer stilling med Computas i Stavanger. Et selskap som har store vekstplaner i Stavanger-regionen. Får mer info kan du ta kontakt med nina.berge@avantgardesearch.no I uken kommer vil vi lansere to, kanskje tre lederstillinger med det som må være et av Oslo-områdets råeste, kuleste og mest spennende tech-selskap. Mandag drar vi opp til Nydalen for oppstartsmøte. Vi er helt i hundre for å ha fått til enda et nytt samarbeid og gleder oss til veien videre.

Tech, besøk og foredrag

Etterspørselen etter et møte med AvantGarde Search oss ansatte er fortsatt veldig stor etter intervjuet med vår Dagli Leder, Erik Falk Hansen i DN to uker tilbake. Denne uken har vi besøkt Epicenter i Oslo (Oslo`s digitale hub) i tillegg til å ha avtalt foredrag på en rekke start-up hubs i Oslo og Stavanger. Til og med i Bergen skal vi på besøk. Her skal vi snakke om hvordan start-ups og små selskap i vekst kan nå fram til de beste hodene.

Europas kuleste gamification og digitaliserings-dame?

Vi var så heldige å få besøk av Snjezana i Stavanger i dag. I sammen med Nina skal de på en samling om “getting started with Data Science”. Vi kjenner Snjezana (Bilde til høyre over) godt fra tidligere og selv om hun bor utenfor Norge, så tar hun turen opp her i Nord  så raskt hun får en luke i kalenderen. Et land hun elsker nesten like mye som digitalisering og gamification (nesten i hvert fall). Hun er virkelig en av de store driverne  på gamification og digitalisering og en dame som rett og slett er helt rå. Ryktene sier også at hun nå kan være interessert i noen år i Norge for et tech-selskap. Vil du vite mer så er det bare å ta kontakt.

Stanford

Vi skal ikke røpe for mye, men vi tror og håper at vårt Oslo kontor`s neste ansatte har studert en rekke fag innenfor ledelse ved Stanford. Det synes vi er kult og kanskje du får treffe  han eller henne i neste ukes oppsummering.  For now; Our lips are sealed.

Overaskende, men hyggelig besøk

Onsdag ble daglig leder, Erik Falk Hansen “tatt litt på sengen” da han stod i -10 grader i Nydalen og skulle ringe til Nina i Stavanger. Det var ikke Nina som tok telefonen, men Erik`s onkel. Etter å ha dobbeltsjekket at han ringte riktig så skjønner han til slutt at Onkel Bjørn Arve (Favorittonkelen kaller han seg selv) hadde “dropped by” på Stavanger-kontoret for å hilse på. Nina serverte en varm kopp kaffe selvfølgelig og der ble de sittende å “chit-chatte” mens Tante Helen var og handlet på Zara.

Scampi – Eriks valp

Scampi vokser og trives bedre og bedre i snøen. Det er tydeligvis ikke bare skientusiaster som liker pudder-snø! Vi føler nesten at Erik har latt Scampi bli en del av AvantGarde familien og som en ekte AvantGarder må vi kanskje snart også bestille en t-skjorte til Scampi.  Selv om hun liker seg ute i snøen er det ikke noe som er bedre enn å komme hjem til “Scampis Den” og få et godt varmt teppe rundt seg.

Har en drøm

Torsdag møtte vi et enda et spennende tech-selskap på Oslo Epicenter. Selskapet fanget vår interesse etter å ha lest en glimrende artikkel  om digitalisering skrevet av CEO i Dig Science, Kristin Dale . En artikkel med overskriften «Har en drøm» Da passet det bra at trappeoppgangen på Epicenter har inngravert «if you can dream you can do it»

Vi ønsker dere alle en riktig god helg. Ikke vær redd for å drømme litt og husk: Kan du drømme det, ja da kan du også gjøre det”

Hilsen alle oss i AvantGarde Search