Utvikler Stavanger – Samfunnskritiske leveranser og komplekse domener

Vil du jobbe i et miljø som har gründer-stemning på kontoret, men samtidig være en del av et større selskap? Vil du jobbe for Nordens største Google Cloud partner og Managed Partner hos Microsoft? Vil jobbe med samfunnskritiske leveranser og komplekse domener? Da hadde det vært gøy om du kaster deg på bølgen og blir med oss på å kode morgendagens teknologiske løsninger.

 Computas Norge ( hjemmeside ) har store vekstplaner for Stavanger og har per i dag et lite og slagkraftig team som får oppleve både gründer-miljøet og fordelen av å være en del av noe større. For å oppnå de mål vi har satt oss og for å kunne kode-løsningene for fremtiden, så ønsker vi enda en utvikler med oss på laget. Her vil du få være med å utvikle “machine learning solutions” på Google Cloud Platform eller utvide Azure data lake for et av Norges største oljeselskap. Ja, du får jobbe på noen av de kuleste prosjektene Computas Norge sitter på i dag.

Hvorfor er dette en helt unik mulighet?

Naturligvis er teknologien og vår fokus på Cloud, Big Data og AI, noe som gjør denne stillingen svært spennende, men det er også andre ting, som vi mener gjør dette til en av de mer spennende stillingene i Rogaland. Alle ansatte i Computas er medeiere i selskapet. Du vil få delta på spennende satsinger innenfor skyteknologi og samtidig få muligheten til å være med på en rekke fagdager, inkludert sertifiseringer og egenutvikling. Kanskje enda bedre, du vil jobbe for et selskap som ser verdien av å motivere ansatte og som har stor fokus på medarbeiderutvikling.

 I denne stillingen vil du være en “doer” som er flink til å levere. Du vil jobbe tett opp mot kunder, både fra kontoret i Jåttåvågen og ute hos kunder, og du vil jobbe med skyløsninger (Google Cloud og Azure). Du kan forvente deg karriereutvikling og kompetansebygging.

 

Ansvarsområder og oppgaver:

 • Analyse, spesifisering, estimering
 • Løsningsbeskrivelse (brukerhistorier og løsningsdesign)
 • Utarbeide kode design
 • Utvikling og vedlikehold av mocker
 • Utvikling av brukergrensesnitt
 • Utvikling av server kode
 • Utvikling av integrasjoner og grensesnitt
 • Testdrevet utvikling
 • Bruk/oppsett av bygg og konfigurasjonsstyringsverktøy
 • Teknisk testing (ytelse, volum/skalerbarhet, sikkerhet)
 • Delta på daglige stand-up møter
 • Delta på planleggingsmøter ved oppstart av hver sprint
 • Delta på demo og retrospektiv

 

Om teknologien hos Computas:

I Computas tar vi i bruk en rekke forskjellige teknologier og ser alltid etter nye teknologier som kan innføres. I tillegg vil vi også jobbe med teknologiene som kunden tar i bruk, noe som gjør at du får jobbe med et stort aspekter av teknologiene tilgjengelig. Du vil kunne forvente å lære deg nye teknologier etterhvert, men vi kan nevne noen av de spennende vi jobber med nå, som er:

 • Google Cloud Platform
 • Microsoft Azure
 • Java, .Net CORE, C#, Python, Angular, React, Kotlin, Javascript
 • Kubernetes, Docker, REST, Spring BOOT, Spring Security
 • Jenkins, Maven, Git, GitHUB,
 • Scrum, JIRA

 

Hvem ser vi etter? 

Vi ser etter deg som virkelig ønsker å bli en del av satsingen vår i Stavanger og som ønsker å utvikle seg sammen med de andre i Computas Stavanger. Du har stort pågangsmot og gjerne litt erfaring fra konsulentrollen. I tillegg har du 3 års erfaring med systemutvikling innen Java eller .Net, eventuelt andre programmer. Hvis du har kortere erfaring og du er innmari flink, så vil vi gjerne snakke med deg likevel. Vi ser etter kandidater som har et sterkt ønske om å jobbe med skyløsninger og som har kunnskap om DevOps, CI/CD. Men viktigst av alt: Du må ha kjærlighet for teknologi og faget. Vi gleder oss til å høre fra deg.

 

Dersom du ønsker mer info om denne muligheten kan du enten søke på stillingen eller sende en e-post til vår rekrutteringspartner, Nina Elisabeth Berge i AvantGarde Search på nina@avantgardesearch.no. Nina har mye mer info hun kan sende til deg og samtidig tar hun gjerne en helt uforpliktende og konfidensiell prat med deg.